Mätningsingenjör / mättekniker till Falun

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du vara med på Swecos resa att förankra sin position som Sveriges ledande mätningstekniska konsult? Är du samtidigt en teknikintresserad mätingenjör/tekniker som drivs av att hjälpa våra kunder att lyckas i deras projekt? Då kanske du är vår nya medarbetare på Sweco som vill vara med att designa vårt hållbara framtida samhälle.

Varför jobba hos oss?
Affärsenhet mätningsteknik är en nationell linjeorganisation inom Sweco Sverige AB och består 12 grupper fördelat över 2 regioner. Vi är ca 170 medarbetare utspridda på ett 20-tal kontor över hela landet och har en lång erfarenhet av att jobba med kunder inom våra 3 huvudsakliga marknadssegment:

 • Infrastruktur.
 • Energi och industri.
 • Bygg och fastighet.

Vi är ledande inom digitala arbetssätt och utvecklar den mätningstekniska affären tätt ihop med Swecos övriga 18 000 konsulter och dess kunder inom Europa.

Vi vill stärka upp våran grupp i Falun med en konsult inom mätningsteknik där vi kan erbjuda en stark och kompetent organisation som ger kunden en trygghet att inget projekt är för svårt eller för stort.

På Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
I din roll som mätningsingenjör ingår att:

 • Hjälpa våra kunder att lyckas i sina projekt och samtidigt även utveckla Swecos affär.
 • Etablera goda kontakter med kunder och samarbetspartners internt på Sweco och externt.
 • Vara Teknikansvarig/uppdragsledare i våra uppdrag.
 • Säkerställa att Sweco erbjuder den senaste tekniken inom området.

Ledarskapet
”Som regionchef är det viktigt för mig att du som anställd utmanas i din roll, samtidigt som du känner tryggheten av att tillhöra en organisation där inget uppdrag är för stort eller svårt. Genom tillit och ansvar växer du som medarbetare till den rådgivande konsult som krävs för att, tillsammans med våra kunder, möta morgondagens utmaningar.” Björn Pramlid

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har:

 • Några års erfarenhet av den mätningstekniska branschen.
 • Skanningserfarenhet är meriterande.
 • Industrimätning är meriterande.
 • Trafikverksbehörighet är meriterande.

Vem är du?
För den här rollen söker vi dig som motiveras av att göra affärer, etablera framgångsrika samarbeten och är proaktiv, beslutsam och handlingskraftig. Du ska vara teknikintresserad och se möjligheter att implementera ny teknik i våra uppdrag och samtidigt lösningsfokuserad för att lösa våra kunders problem.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med 2022-09-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Falun
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen