Inaktiv platsannons

Projektledare till Sundsvall

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Har du, precis som vi, ett brinnande intresse för projektledning inom samhällsbyggnad? Då kanske ditt nästa jobb finns på Sweco! Vi söker projektledare till vårt Sundsvallskontor.

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnationer. Vi erbjuder även tjänster inom affärs- och verksamhetsutveckling, kvalitet, miljö, arbetsmiljö och hållbarhet.

I Sundsvall och längs Norrlandskusten byggs det som aldrig förr, staden växer och kompetensbehovet är stort. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, förändra och uppleva. Du vill framåt. Det vill vi med. Sundsvall är staden mellan bergen, vid havet, älvarna och skogarna. Här är nära till allt med naturen inpå knuten.

Varför jobba hos oss?
Vi kan erbjuda en mångfacetterad roll med fokus på ledarskap. Placeringen är på vårt kontor i Sundsvall. Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Du kommer bli en del av vårt sammansvetsade team som både arbetar i och driver projekt inom bygg och fastighet. Vi delar vår kunskap och utvecklar varandra kontinuerligt för att kunna stötta varandra i projekten. På Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
Vi söker medarbetare som kommer att arbeta inom: projektledning, byggledning och projekteringsledning. Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Din erfarenhet inom bygg- och fastighet kommer att stärka oss inom kompetensområdet och svara upp mot befintligt och kommande behov hos våra kunder. Dina projekt kommer att variera både i storlek och karaktär och du kommer att dra nytta av Swecos stora samlade kompetens och arbeta gränsöverskridande tillsammans med medarbetare på andra orter och inom andra kompetensområden. Din framtida roll kommer att erbjuda många spännande utmaningar och vidareutveckling tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor i en peppande atmosfär med stark teamkänsla. 

Dina erfarenheter
Vi söker dig som vill bo och verka i Sundsvall med omnejd och som har:

  • Minst 5 års erfarenhet från byggbranschen
  • Bakgrund som beställare, byggentreprenör eller konsult inom bygg och fastighet
  • Erfarenhet av att utföra/delta vid entreprenadbesiktningar, meriterande om du även är certifierad besiktningsman
  • Erfarenhet av någon ledande roll inom byggbranschen
  • En högskole- eller universitetsexamen inom relevant område eller på annat sätt ha skaffat dig motsvarande kunskaper
  • Kompetens inom PBL, meriterande om du är certifierad kontrollansvarig

Vem är du?
Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, du driver saker från idé till målgång, och du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder. Du har förmågan att bygga framgångsrika projektteam.

Du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet, öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med den 15 februari. Urval och intervjuer sker löpande med uppehåll under jul- och nyårsledigheten och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej