Inaktiv platsannons

Automationsingenjör i Norrköping

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

 • Ansök senast: 20 november 2022
 • Norrköping
Arbetsuppgifter

På Lantmännen Agroetanol, Nordens största bioraffinaderi, producerar vi sedan tidigare etanol baserat på spannmål och alternativa råvaror, samt djurfoder. Under 2022 kommer verksamheten utökas med en ny produktionslinje, vilken kommer att producera ingredienser till livsmedelsindustrin. Vi är oerhört stolta och exalterade över denna stora satsning och de nya affärsmöjligheter som den öppnar upp för.

Tack vare expansionen har vi möjligheten att anställa nya fantastiska kollegor, där vi söker flera nyckelpersoner inom bland annat automation, mekanik och underhåll. Missa inte möjligheten att få vara med på en unik tillväxtresa, där du kommer få bidra redan i uppbyggnadsfasen och den framtida driften av den nya produktionslinjen. Tillsammans kommer skapar vi nya hållbara affärer inom områdena Fuel, Feed & Food!

Det här kommer du att göra
I rollen som automationsingenjör kommer du arbeta med att upprätthålla en god tillgänglighet på våra regler- och processtyrningssystem kopplade till produktionen på anläggningen. Detta gör du genom regleroptimering och programmering av olika sekvenser och delar i vårt styrsystem och maskiner. Du arbetar löpande med att optimera och förbättra flödena och arbetar tillsammans med driftpersonal för att minska produktionskostnader, öka produktintäkter, förbättra arbetsmiljö eller minska miljöpåverkan.

Med din kompetens är du med och påverkar valet av ny utrustning och bidrar till att kompetensutveckla dina kollegor genom både nära samarbeten och utbildningsaktiviteter. Du kommer såväl delta i projekt men även leda vissa projekt själv.

Tjänsten är placerad i Norrköping. I rollen kommer du att tillhöra Underhållsavdelningen på Lantmännen Agroetanol och du rapporterar till Underhållschefen.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

 • Erfarenhet av en liknande roll som automationsingenjör, systemingenjör eller produktionsingenjör automation från processindustrin.
 • Erfarenhet av att arbeta med styrsystem med en god kunskap kring modellering av reglerkretsar och grundläggande programmering.
 • Arbetat med projektledning.
 • Goda datorkunskaper och har arbetat med underhållssystem samt styrsystem.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Du är:

 • Driven och initiativtagande med god förmåga att planera ditt arbete.
 • Välorganiserad och kan med ett objektivt förhållningssätt urskilja viktiga detaljer i komplexa sammanhang.
 • Samarbetsinriktad och delar med dig av kunskap och information inom gruppen.
 • Analytisk och problemlösande med en god förståelse för helheten.

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig
Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Lantmännen Agroetanol är en innovationsdriven organisation som ständigt söker nya lösningar som leder fram till en grönare framtid. Vi är drivna, passionerade och nyfikna. Tillsammans med oss får du möjligheten att påverka och skapa lösningar för ett mer hållbart samhälle.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 20e november. I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras drogtest samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

De första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Det är möjligt att söka CV-löst direkt genom mobilen genom att svara på våra urvalsfrågor samt länka till din LinkedIn-profil.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Minges, Talent Acquisition Manager på .

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
 • Amazing colleagues

 • Business in mind & people at heart

 • A unique business range

 • Heading for the future

Publicerad den

18-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Lantbruk | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis