Distributionselektriker i Helsingborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Distributionselektriker

Sökes till Helsingborg

Ta chansen att bli en del av ATS Tjänster – ett härligt gäng där teamkänslan är stark. Här stöttar och hjälper vi varandra för att nå bästa resultat. Var med och utvecklas tillsammans med oss i en kraftfull organisation med framåtanda.


Om tjänsten
Som distributionselektriker på ATS Tjänster har du en viktig roll i arbetet med områdets lokalnät 0,4 – 24 kV, jordkablar och luftledningar. Entreprenaderna består av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten men även drift- och underhållsarbeten förekommer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast månadslön.
Placeringsort - utgångspunkt sker från din hemadress och arbete sker på något av våra projekt
i Helsingborgsregionen. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Kravprofil
Du bör ha elkraftsteknisk utbildning på gymnasienivå och några års erfarenhet från motsvarande arbeten. Utbildningar i ESA, Arbete på väg, Heta arbeten och EBRs konstruktioner är meriterande. Körkort B är ett krav.

Du skall både kunna arbeta självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter att du har kundvana och god kommunikationsförmåga.
Du känner stort ansvar för ditt arbete och tar egna initiativ. Därtill har du en god samarbetsförmåga och ser det som en självklarhet att skapa goda relationer.På ATS Tjänster erbjuds man ett utmanande och stimulerande arbete på ett företag under stark utveckling och med höga ambitioner. Som en del av Peabkoncernen förenar vi det mindre företagets dynamik, med det stora företagets resurser.

För den som har erfarenhet och vill utvecklas finns möjligheten att jobba inom alla spänningsområden.


Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Kent Svensson, 072 5334448 eller HR Kerstin Nilsson, 072 1416659.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-11-30

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen