Inaktiv platsannons

Säljande Makeupartister till Laura Mercier Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 48 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Varuhuset Åhléns är en marknadsplats som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,3 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besök. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 20 november 2022
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Hos oss på Åhléns City Stockholm ska shoppingen vara en upplevelse. Kunden ska inspireras och guidas till noga utvalda varumärken och lösningar för livets alla stunder. Som säljare med just dina kunskaper inom skönhet ska du vara den som ge våra kunder just detta.

Åhléns City Stockholm är den plats där vi möter kunden och hjälper dem hitta utvalda, prisvärda och hållbara produkter. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla och kunna lita på oss.

Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Tycker du om skönhet och makeup med klassisk look? Drivs du av försäljning, service och trivs med människor? Då kanske du är den säljande Makeupartist vi söker till Laura Mercier på City Stockholm.

Vi erbjuder dig

Som Makeupartist på Åhléns är ditt uppdrag att bidra till försäljningen på vår skönhetsavdelning. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att;

  • Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
  • Säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen
  • Arbeta med merförsäljning genom kampanjer och aktiviteter

I rollen som Makeupartist behöver du ständigt vara uppdaterad inom ditt expertområde för att kunna ge värdefulla tips och råd till våra kunder. Du jobbar i team tillsammans med övriga avdelningar och andra roller i varuhuset kan till exempel vara Visual Merchandiser som ansvarar för varuhusets totala säljmiljö och Säljare på andra avdelningar. Du kommer att rapportera till Avdelningschef.

Kvalifikationer

Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

  • Arbetslivserfarenhet från försäljning/service med inriktning kosmetik
  • En utbildning som makeupartist
  • En stolthet i att ge den bästa servicen och göra kunden nöjd
  • Meriterande om man har kunskaper av Laura Mercier och deras unika appliceringstekniker

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi och har en hög servicekänsla. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå resultat genom samarbete och att vara tävlingsinriktad. Du är nyfiken på kunden och delar med dig av dina kunskaper och idéer, och är initiativtagande. Vi ser gärna att du skapar goda relationer med kunder för att de ska känna sig unika och vilja komma tillbaka. Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar inom Åhléns.

Just nu erbjuder vi två tillsvidaretjänster, en på 20h /vecka och en på 5 h/vecka.
Du jobbar på schema som sträcker sig över helger och vardag med arbetstider mellan kl. 09.00 och 20.00. Vi ser gärna att du kan börja hos oss den 1/10.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet.

Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis