Högskoleingenjör / civilingenjör inom byggnadsekonomi och upphandlingsfrågor till Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Sweco har en grupp placerad i Stockholm med specialkompetens inom byggnadsekonomi och upphandlingsfrågor. Gruppen arbetar med byggadministrativa frågor integrerat i Sweco´s projekteringsuppdrag. Uppdragen innebär ofta en helhetslösning där gruppen tar hand om allt från tidiga kalkyler, upprättande av administrativa föreskrifter, byggtekniska beskrivningar och kostnadsregleringar.

Varför jobba hos oss?
Genom bredden i erfarenheten och kapaciteten från hela Sweco och genom ett långvarigt engagemang med kunderna har vi byggt upp erfarenhet som sträcker sig över hela projektet. Utgångspunkten är alltid att uppfylla kundens behov på ett optimalt sätt utifrån projektets förutsättningar.

Gruppen arbetar med nedanstående områden:

 • Kostnadskalkyler (ofta i tidiga skeden)
 • Upprättande av:
  • Administrativa föreskrifter
  • Byggbeskrivningar baserade på AMA
  • Mängdförteckningar
 • Upphandlingsstöd och anbudsutvärderingar
 • Ekonomiuppföljning, kostnadsreglering
 • BAS P
 • Kontrollansvarig PBL

Nu söker vi dig som har minst 3 års erfarenhet från komplexa byggprojekt och är intresserad av att arbeta med kostnadskalkyler och övriga ovanstående områden.

Din framtida roll
Hos oss kommer du arbeta med spännande projekt tillsammans med den allra högsta kompetensen. Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Dina erfarenheter
Vi söker dig med en akademisk utbildning, t.ex. som civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning mot byggteknik och har ett antal års arbetslivserfarenhet av branschen.

Vem är du?
Vi tror att du som person har god kommunikationsförmåga och tycker om att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du trivs med att skapa nätverk internt och externt och har ett affärsmässigt tänk.

Då våra uppdrag ofta har kort framförhållning så det är bra om du trivs i en roll där du på ett professionellt och representativt sätt klarar av stressiga situationer och har förmåga att prioritera.

Vill du vara med oss och växa med uppdragen och företaget och är intresserad av att, tillsammans med oss på Sweco, jobba med intressanta komplexa projekt, är du välkommen med din ansökan.

Ansökan
Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson
Nina Hagdahl
0734122043
nina.hagdahl@sweco.se

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen