Inaktiv platsannons

Jobba i butik 1-3 dagar i veckan i Årsta

Brand Impact hjälper varje dag välkända varumärken att lansera sina produkter runt om i landet i form av inspirerande butiksaktiviteter och event. Vi är det självklara valet för dig som söker ett omväxlande och flexibelt extrajobb.

Om tjänsten

Söker du ett roligt och flexibelt extrajobb där du själv väljer vilka dagar du kan jobba? Brand Impact är Störst i Sverige på produktdemonstrationer och event i butik.
Detta är de vanligaste uppgifterna som du kan bli inbokad på för jobb i butik:

  • Produktdemonstrationer
  • Event
  • Sampling (du delar ut gratisprover)
  • Varupåfyllning i butik
  • Inventering  

Du kommer framför allt få jobba i olika livsmedelsbutiker där du oftast bjuder på ett smakprov och berättar för kunderna vad det är för något. Du har det absolut roligaste jobbet i en butik då du får bjuda på något helt gratis samt skapa en härlig stämning bland butikernas alla kunder. 

Arbetstiderna vardagar är kl 11-19 eller kl 10-18. På helger kl 10-15.

Jobbet är kreativt då du alltid ska exponera varumärket på ett inbjudande sätt. Har du ett öga för färg och form så är det en klar fördel men inget krav då du kommer få utbildning av oss när du börjar.

Vi på Brand Impact ser fram emot att välkomna dig som vår nya kollega!

Stort Lycka till!

Om Brand Impact

Brand Impact är Sveriges ledande retailbyrå inom Brand Experience mot FMCG och konsumentvaror. Vi arbetar med några av världens största varumärken kring deras Brand Experience, produktlanseringar och kampanjer i alla kanaler. Vi sitter i ljusa och moderna lokaler i Årsta, ett stenkast från city samt att vi runt om i landet har ca 1500 duktiga ambassadörer. Brand Impact är del av SSI – världens största producent av Brand Experience med över 90 000 anställda i över 30 länder.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Årsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej