Geotekniker till Enköping i Uppsala län

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Har du några års erfarenhet inom geoteknik och känner att det är dags för nästa utmaning? Som geotekniker hos Sweco tillhör du en grupp bestående av både erfarna och juniora kollegor. Vi lär av varandra och du får snabbt möjlighet att komma in och ta ansvar i små och stora spännande projekt. Välkommen att ta nästa steg i karriären hos Sweco!

Varför jobba hos oss?
På Sweco jobbar vi alltid i team. På så sätt för vi över kunskap och fördelar arbetsuppgifter så att vi får rätt nivå på utmaningarna i våra uppdrag. Vi har direktkontakt med våra kunder och strävar alltid efter lösningar på deras utmaningar.

Geoteknik Norra Mälardalen är en handläggningsgrupp som är stationerad i Örebro, Västerås, Enköping och Uppsala. Vi har ett nära samarbete med vår handläggande geoteknikgrupp i södra Mälardalen samt två handläggande geoteknikgrupper i Stockholm. Utöver detta har vi en fältgrupp i södra Mälardalen och en i Stockholm. Vi har dessutom ett nationellt nätverk med över 200 erfarna geotekniker där vi genom forskning och innovationsprojekt är med och påverkar teknikutvecklingen i branschen.

För oss på Sweco är det viktigt med hållbarhet och innovation. Sweco Sverige ska vara klimatpositiva till 2030. I våra uppdrag jobbar vi bland annat med Carbon Cost-verktyg för att hjälpa våra kunder att minska projektens klimatpåverkan.

Som geotekniker på Sweco kommer du att vara delaktig i flera olika projekt parallellt och ha möjlighet att påverka ditt arbete och hur du vill utvecklas. Tjänsten är stationerad på Swecos kontor i Örebro, Västerås, Enköping eller Uppsala. Tjänsten passar dig som har några års erfarenhet av att arbeta inom geoteknik. Du trivs i en miljö där du har chans att utvecklas och utmanas på en trevlig arbetsplats där företaget ser individen.

Din framtida roll
Som geotekniker på Sweco kommer du till exempel att:

  • Arbeta som geoteknisk handläggare eller teknikansvarig i stora och mindre uppdrag
  • Arbeta som uppdragsledare i mindre uppdrag
  • Planera och genomföra markundersökningar
  • Upprätta MUR och PM med geotekniska rekommendationer och bedömningar

Dina erfarenheter
Vi söker dig som:

  • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område
  • Har några års arbetslivserfarenhet inom geoteknik
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper som premieras är nyfikenhet, engagemang och ansvarstagande.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Uppsala län
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ansök nu

Dela jobbannonsen