VVS / El-ingenjör – var med när vi etablerar i Borås!

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du precis som vi göra skillnad på riktigt? Hos oss på Sweco är du med och formar framtiden – vår framtid!
Vi öppnar vår verksamhet i Borås och söker därför fler kompetenta kollegor som vill bidra till hållbar samhällsutveckling inom sitt expertområde.

Varför jobba hos oss?
Hos oss värderar vi nyfikenhet och viljan att påverka. Även om vi är ett stort nationellt företag så är den lokala förankringen avgörande för oss. Våra medarbetare är nyckeln till framgång och därför erbjuder vi fortlöpande kompetensutveckling och kunskapsutbyte med kollegorna runt om i landet.  

På Sweco är vi engagerade och tar stort ansvar för våra uppdrag. Vill du vara med och bidra med din kunskap och kompetens i ett drivet och vetgirigt gäng? Vill du vara med och leverera de bästa och mest hållbara lösningarna till kunden? Då är du varmt välkommen till oss!

På Sweco erbjuder vi ett hållbart arbetsliv, en balans mellan arbete och fritid. Ett stort plus är att vi har roligt tillsammans varje dag.

Din framtida roll
Som konsult kommer du exempelvis att:

  • Ha möjlighet att specialisera dig inom ditt område
  • Arbeta med en bred kundportfölj inom både offentlig och privat sektor
  • Jobba ihop med ett etablerat gäng med stort förtroendekapital
  • Ha möjlighet att styra och planera din egen tid (självklart med utgångspunkt i kundens intresse)
  • Ansvara för tekniska detaljkonstruktioner

Dina erfarenheter
För att passa som konsult hos oss tror vi att du har:

  • Relevant utbildning från högskola/universitet/yrkeshögskola alternativt likvärdigt förvärvad arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av de senaste 3D-verktygen, Revit meriterande
  • Självständigt kunna utföra konstruktionsuppgifter

Vem är du?
Du trivs med att arbeta i team och aktivt bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Du är van att arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt ser samarbete som en naturlig del i ditt sätt att arbeta och att du brinner för tekniken. Du driver dina projekt från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med 2022-12-12. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Kontakt
Vill du höra mer om tjänsten? Välkommen att kontakta:

Suzana Cordic, gruppchef
Tel: 0706 207453

Christian Rasmussen
Tel: 0721 761241

Varmt välkommen med din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

22-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Borås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen