Inaktiv platsannons

VVS / El-ingenjör – var med när vi etablerar i Borås!

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Nu etablerar vi ett kontor i Borås för att möta marknadens behov av vår expertis. Vi söker dig som vill vara med och bygga Borås vinnande lag! Vill du precis som vi göra skillnad på riktigt? Hos oss på Sweco är du med och formar framtiden – vår framtid!

På Sweco är du trygg i storbolagets famn men med vår decentralicerade modell får du möjlighet att påverka riktningen för den verksamhet du arbetar inom. Du är experten som driver dina projekt från idé till målgång med stöttning av alla 7000 samhällsbyggare med olika expertis nationellt på Sweco. 

Varför jobba hos oss?
Du blir en del av en växande verksamhet i Sverige och kommer att ingå i vårt globala nätverk med medarbetare över hela världen. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Hos oss kan du bidra till att skapa den organisation du vill tillhöra och verkar i.

Din framtida roll
Som konsult kommer du exempelvis att:

  • Ha möjlighet att specialisera dig inom ditt område
  • Arbeta med en bred kundportfölj inom både offentlig och privat sektor
  • Jobba ihop med ett etablerat gäng med stort förtroendekapital
  • Ha möjlighet att styra och planera din egen tid (självklart med utgångspunkt i kundens intresse)
  • Ansvara för tekniska detaljkonstruktioner

Dina erfarenheter
För att passa som konsult hos oss tror vi att du har:

  • Relevant utbildning från högskola/universitet/yrkeshögskola alternativt likvärdigt förvärvad arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av de senaste 3D-verktygen, Revit meriterande
  • Självständigt kunna utföra konstruktionsuppgifter

Vem är du?
Du trivs med att arbeta i team och aktivt bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Du är van att arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt ser samarbete som en naturlig del i ditt sätt att arbeta och att du brinner för tekniken. Du driver dina projekt från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt
Vill du höra mer om tjänsten? Välkommen att kontakta:

Suzana Cordic, gruppchef
Tel: 0706 207453

Christian Rasmussen
Tel: 0721 761241

Varmt välkommen med din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 20 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej