Inaktiv platsannons

Marknadskommunikatör medlemskommunikation i Stockholm

Hyresgästföreningen söker efter en Marknadskommunikatör medlemskommunikation.

Om tjänsten


Har du en god känsla för det skrivna ordet och är duktig på att målgruppsanpassa dina texter? Gillar du att skriva säljande texter oavsett kanal?
Vi söker dig som har ett stort intresse för medlemskommunikation och som kan skapa både säljande och lojalitetsstärkande innehåll! Vi söker dig som vill vara med och bidra till en ännu starkare förening för hyresgästerna genom att tillsammans arbeta mot ambitiösa medlemsmål!

Uppdraget som marknadskommunikatör
Du producerar, redigerar och publicerar innehåll vars mål är att få Hyresgästföreningens medlemmar att vilja stanna kvar länge som medlemmar. Fokus är säljande kommunikation om våra medlemsförmåner och kommunikativa aktiviteter i vår nya medlemresa. Du projektleder även arbetet med vårt mycket omtycka förmånshäfte som varje sommar skickas ut till över medlemshushåll. En extra viktig arbetsuppgift under år 2023 då Hyresgästföreningen firar 100 år!
Hyresgästföreningen befinner sig på en spännande resa där vi de närmaste åren ska växa till en ännu starkare medlemsorganisation och där ditt arbete kommer få en betydelsefull roll för att målen ska uppnås.
Tjänsten som marknadskommunikatör är placerad på Hyresgästföreningens förbundskontor i Stockholm i gruppen Medlem & Marknad. Gruppen består av sex personer och är en del av Kommunikationsenheten. Tjänsten är en visstidsanställning under ca ett år och passar dig som är i början av din karriär.

Din bakgrund
Du har utbildning inom kommunikation eller motsvarande erfarenheter och minst ett års erfarenhet som kommunikatör.
Du har kunskap inom att:
  • skriva säljande och lojaliserande innehåll till medlemmar
  • arbeta i EPiServer
  • producera, redigera och publicera texter för olika kanaler och målgrupper
  • leda projekt
Det är meriterande om du har:
  • arbetat med medlemsresor/kundresor
  • arbetat i en medlemsorganisation
  • tidigare erfarenhet att arbeta med sälj och marknadsföring

Dina egenskaper
För att trivas och känna att du lyckas i din roll som marknadskommunikatör behöver du vara resultatinriktad, noggrann och strukturerad. Du behöver också vara en positiv person som gillar att jobba både självständigt och i grupp med andra.
Ett positivt arbetsklimat är viktigt för oss – det skapar vi tillsammans. Här bidrar var och en av oss med prestigelöst och med positiv energi.

Att arbeta hos oss
Mångfald och en humanistisk grundsyn är viktiga värden i vår organisation och en självklarhet för oss alla som arbetar här. Hos oss möts du av engagerade och trevliga kollegor och kommer till en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och bra anställningsvillkor. Vi har tex kollektivavtal, friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider och möjlighet att delvis arbeta på distans. Hos oss är varje medarbetare viktig för hyresgästerna varje dag. Vid några tillfällen per år skapar vi extra energi och engagemang genom att arbeta tillsammans med samma arbetsuppgift oavsett vilken roll vi har till vardags. Då träffar eller ringer vi hyresgästerna och pratar om exempelvis tryggheten i kvarteret. På vår webbplats kan du läsa mer.
Välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 16 oktober. Har du frågor är du varmt välkommen att ringa Victoria Sjöblom, . Våra fackliga representanter är Josefin Moback, Saco , och Berit Belgacem, Handels .
Hyresgästföreningen är en modern och stark folkrörelse med över en halv miljon medlemmar, 9 000 förtroendevalda och 850 anställda över hela Sverige. Vi driver bostadsfrågor i både stort och smått - allt från omfattande lagförändringar till den lilla lekplatsen på gården som behöver rustas upp. Vi arbetar för ett samhälle där alla ska ha rätt att bo, råd att bo och ha inflytande över sitt ; På det sättet deltar vi i samhällsutvecklingen, driver på och tar ansvar för den. Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka!

Publicerad den

10-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Marknadsföring / PR
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Marknadsföring / PR | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola