Inaktiv platsannons

Junior IT-konsult med det rätta drivet i Sundsvall

Om tjänsten

Drömmer du om en karriär inom IT och teknik? Här kommer biljetten in!

Till Ateas svenska IT-landslag söker vi nu en Junior IT-konsult till kontoret i Sundsvall. När du kliver in genom Ateas dörrar för första gången kommer du mötas upp av ett gäng glada medarbetare som längtat till att just du ska kliva in genom dörren. De resterande hittar du via Teams eftersom de är ute hos kund eller jobbar hemifrån. Våra två specialistsäljare inom klient och AV vill boka upp dig direkt för att diskutera garantiservice men de får vänta eftersom en av våra Infrastrukturtekniker är i behov av assistans för ett datacenteruppdrag i Göteborg och självklart vill du följa med!
 

Din roll i laget

Du kommer att få möjligheten att vara med och bygga Sverige med IT och inledningsvis i en roll som junior IT-konsult inom IT-infrastruktur. Dina arbetsuppgifter är inom klient, server, backup, nätverk, datacenter och applikation.

Garantiservice kommer vara ditt initiala uppdrag. Din uppgift är att se till att kundens klienter repareras på plats hos kund eller från vårt lokala kontor. Du identifierar problemet genom felsökning och byter ut trasiga delar. Du kommer vara den som löser de incidenter som tilldelas Sundsvallskontoret och ser till att våra kunder får tillbaka sin klient inom skrivna SLA:er. Du kommer vara ansiktet utåt mot våra kunder och erbjuda dem en förstklassig service och bemötande, vilket är en självklarhet för alla som jobbar på Atea.

 

Hur kommer dina dagar se ut?

Du kommer ingå i ett team om totalt 8 medarbetare och ett kontor bestående av 34 anställda. Alla med unika kompetenser och vi kommer välkomna dig med öppna armar och vara ett stöd i din kommande resa inom IT. Din första tid på Atea kommer varvas med garantiservicearbeten mot klient och AV, praktik hos våra konsulter samt en egen utbildningsplan som vi skapar tillsammans.
 

Varför Atea och varför är vi ThePlaceToBe?

Atea skiljer sig på ett flertal områden gentemot andra konsultbolag. En del är att vi sätter laget före jaget. Ett bevis på det är vår belöningsmodell. Hos oss finns det inte några personliga bonusar utan vi fungerar som ett lag, vilket betyder att alla får bonus om vi når Atea Sveriges gemensamma mål. Detta borgar för ett väl fungerande samarbete där vi stöttar, pushar och delar med oss av vår kompetens och erfarenhet till varandra. 

En annan del är vår storlek och våra erbjudanden. Genom vår storlek har vi möjlighet att påverka IT-branschens klimatavtryck och säkerställa bättre förhållanden i delar av vår värld där människors livsförhållanden är som sämst. Våra erbjudanden sträcker sig från hårdvaruleveranser inom datacenter och arbetsplats till tekniker och agila coacher. Eftersom vi är en heltäckande leverantör inom IT så finns det också alla möjligheter och valmöjligheter för dig som individ att göra en karriärresa inom laget Atea. Det är bara du själv som sätter gränserna!

 

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är helt avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Det vi söker är en person med ett brinnande intresse för IT och teknik. Du är en lagspelare ut till fingerspetsarna och du räds inte att kavla upp ärmarna utifrån de behov som finns för stunden på kontoret och hos våra kunder. Vi kommer tillsammans att lägga upp en utbildningsplan utifrån dina önskemål och Ateas behov framåt. Det är viktigt att du har en bra studieteknik eftersom utbildningarna kommer genomföras individuellt. Arbetet kan komma att innebära en hel del resor under vissa perioder vilket vi vill att du ska se som positivt nu när du ska starta din IT-karriär.   

Vi ser att du som söker som minimum har en gymnasieutbildning med inriktning på teknik och IT. B-körkort är obligatoriskt och du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

 

Ansökan och kontakt

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Sebastian Westling, Konsultchef, via sebastian.westling@atea.se alternativt telefonnummer 076-544 11 53. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis