Inaktiv platsannons

Ansök enkelt utan CV - Atea söker Nätverksspecialist! i Malmö, Helsingborg, Kristianstad

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Malmö/Kristianstad/Helsingborg dig som vill jobba som specialist med fokus på nätverk och Cloud lösningar. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som specialist deltar du i utvecklingen av våra kunders It infrastruktur genom design av lösningar som på bästa sätt kan möta framtida digitaliseringsbehov. Som en del i vårt specialistteam tar du och vårt team fram nätverkslösningar, cloud integrationer som ligger i linje med kundens strategi och verksamhetsbehov samt implementerar lösningen. Du får även möjlighet att omvärldsbevaka och kompetensutveckla dig tillsammans med våra strategiska partners. Du blir en viktig del av ett starkt specialistteam på Atea kring framtidens lösningar tillsammans med våra kunder. Som ledare för vårt team med hög kompetens har jag stort förtroende för den enskilda kollegans ansvar i sin roll och leverans till kund.

Dina arbetsuppgifter

 Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Nätverksspecialist är:

  • Analys
  • Design
  • Implementation

För att lyckas i tjänsten som Nätverksspecialist bör du ha följande kunskaper:

  • Certifiering motsvarande Cisco CCNA och/eller CCNP, CCIE Alternativt Certifiering motsvarande Fortinet NSE4 och/eller NSE5, NSE6, NSE7
  • Du har erfarenhet från branschen och specialiserad kunskap att leverera tjänster inom nätverk/kommunikationsområdet.
  • Du har förmågan att jobba med komplexa frågor och ta fram bra lösningar till våra kunder med anpassning till deras krav och behov. 
  • Du är en person som strukturerat driver arbete enskilt eller i grupp. 
  • Du läser och skriver svenska och engelska flytande.
  • B körkort

Det är meriterande om du har någon av följande kompetenser;

  • SDA, SDwan, ACI, DNA center, ISE, SecureX, FW
Vad söker vi hos dig

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö, Helsingborg, Kristianstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis