Inaktiv platsannons

Transition Manager till Atea Managed Services i Luleå

Om tjänsten

Just nu söker vi på Atea Managed Services (AMS) i Luleå dig som vill jobba som Transition manager hos oss. Arbetet innebär att du agerar projektledare där du dels onboardar våra nya kunder till Ateas managerade tjänster samt tar uppdrag på våra befintliga kunder. Du jobbar nära vår leveransorganisation samt kunder, med fokus på resultat.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

 

Din roll i laget

I rollen som Transition Manager är du ansvarig för att driva projekt med mål att etablera tjänsteleveranser hos våra kunder. Du kommer leda projekt inom hybrida plattformar, digitala arbetsplatser och informationshantering och ofta innehåller projekten flera olika delar. Dessutom får du etablera ITIL-baserade processer och arbetsmetoder i våra kundleveranser.

 

Du kommer även:

  • Delta i vårt Project Management Office där vi styr hela våra projektportfölj.
  • Utbilda och stötta verksamheten i projektmetodik och stödjande processer.
  • Vara delaktig i upphandlingar och affärsprocesser som projektexpert

I samarbete med dina kollegor ansvarar du även för att driva förbättringsarbete som berör rollen och övriga verksamheten. Inom rollen har du stort mandat och frihet att utveckla både hur du själv och dina kollegor arbetar.

 

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som Transition Manager ser vi att du är en person som är relationsbyggare och lätt skapar kontakter inom hela AMS samt ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. I stressade situationer har du förmågan att behålla lugnet och kan fokusera på rätt saker. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll.

 

För att lyckas i tjänsten som Transition Manager bör du ha:

  • Minst 5 års erfarenhet av arbete inom tjänstebaserad IT-leverans.
  • Praktisk erfarenhet av att leda projekt.
  • Kunskap om projektmetodik och projektmodeller.
  • God svenska och engelska i tal och skrift.
  • Möjlighet att resa i tjänsten.

 

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa.

Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Svahn, Manager Onboarding via alternativt telefonnummer 0733-671165. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis