Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare med ansvar för frukt och grönt Hemköp Jönköpings Centrum

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör. Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj. Hemköp Jönköping är en butik med stark teamkänsla och hit söker vi nu medarbetare som vill vara en del av en framgångsrik verksamhet som växer och växer för varje dag..

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Till vår butik söker vi nu en butiksmedarbetare med ansvar för frukt- och gröntavdelningen. I den här rollen får du ta stort eget ansvar för avdelningen och att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor på frukt och grönt är välfyllda med ett noga utvalt sortiment och att det är rent och snyggt i vår butik och specifikt på avdelningen. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet.

Du arbetar mestadels på avdelningen men även med annat i butiken vid behov och blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. Till största delen kommer du att arbeta i butiken, och till viss del även administrativt där du bland annat gör inköp, följer upp försäljningen samt trender och planerar framåt för frukt och grönt. Du får möjligheten att påverka från dag ett och vara med att forma butikens framtida utveckling. 
Du kommer att vara en del av butikens ledningsgrupp. Den här rollen ger dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är primärt schemalagda under vardagar mellan kl. 9-18.  Samt var fjärde helg.

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad samt tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. Då du kommer ha ansvaret för frukt och grönt ser vi att du brinner extra för just det. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från arbete i dagligvaruhandeln och meriterande är om du har haft avdelningsansvar innan och då gärna inom just frukt och grönt. I kombination med detta vill vi att du har en lösningsorienterad och positiv inställning. Du har en stor ansvarskänsla och gör det lilla extra som krävs för att lyfta butiken och vår frukt- och gröntavdelning ytterligare.

För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt och ha öga för såväl detaljer som helheten. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 30/10.


Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb