Projektledare IT i Bålsta

Om tjänsten

Som en av dagligvarubranschens största aktörer gör vi inom Axfood stor skillnad i miljontals människors liv – varje dag. Tillsammans vill vi skapa mer livskvalitet för alla vi berör genom våra olika koncept, verksamheter och varumärken. Vi tror på ständig förbättring och utveckling, och på att visa omtanke till omvärlden medan vi förändras. Var med på en resa i en spännande bransch där nytänkande, engagemang och prisvärd, bra och hållbar mat är viktiga ingredienser.

Axfood IT är det digitala navet inom koncernen. Vi skapar rätt förutsättningar för att varje bolag inom Axfood ska ha branschens bästa IT-lösningar. Vi jobbar agilt och med den senaste tekniken. Välkommen till Axfoodfamiljen!

Är du den vi söker?

Nu söker vi projektledare till vårt Projektkontor. Går du igång på utmanande projekt och förändringsinitiativ där kund- och användarupplevelsen är A och O och IT-lösningar i världsklass som hjälper oss vinna matchen? Är du den som andra vill jobba med för att du är en lagspelare med schyssta värderingar och som älskar att leverera och överträffa förväntningar? I så fall är det dags att du blir en del av vårt grymma gäng projekt- och förändringsledare och får möjlighet att vara en ledare inom någon av alla spännande satsningar vi gör inom Axfoodkoncernen.

 

Tjänsten utgör en tillsvidare anställning med start enligt överenskommelse.

Det här får du göra

Det är full fart på Axfood! Fokus framåt ligger på våra kunder och utvecklingen av digitala kundmöten genom bland annat e-handel och kundprogram men även omfattande satsningar på vår nya logistikstruktur med bland annat vårt automatiserade lager i Bålsta som är under uppbyggnad. Vi utvecklar även för våra medarbetare och vårt digitala arbetssätt är i en stark tillväxtfas. Det innebär att det är full fart framåt och vi behöver stärka upp med ännu fler projektledare.

Som projektledare leder du större utvecklingsprojekt där både förändringar i verksamhet, processer och IT-stöd är stora komponenter. Du är van att arbeta både med externa leverantörer och i en agil organisation med leveransteam. Du är en stjärna på att samarbeta och kommunicera med intressenter och kravställare i olika delar av organisationen, operativa och strategiska styrgrupper och du tvekar inte för att kavla upp ärmarna, sätta dig in i frågor och lösa komplexa problem. Rollen som projektledare på Axfood är bred och utmanande men också väldigt utvecklande och rolig.

I rollen ingår arbete på både svenska och engelska.

Det här stämmer in på dig

Som person ser vi att du är drivande och initiativrik i ditt arbete. Du trivs med att ta dig an nya utmaningar och är duktig på att samarbeta och kommunicera med andra. Vi ser även att du har förmågan att vara en inspirationskälla till din omgivning, genom att använda dig av din positiva energi och lyhördhet skapar du engagemang och delaktighet för att tillsammans driva projekten i mål. Vidare är du duktig på att leda andra och du är orädd samt har förmågan att utmana på ett konstruktivt sätt. För att trivas i rollen som projektledare hos oss behöver du även vara välstrukturerad och ha en analytisk förmåga. Utöver det vill vi att du har:
•    Relevant akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet
•    3-5 års erfarenhet inom projektledning/förändringsledning inom IT med dokumenterat framgångsrikt resultat, gärna inom retail.
•    Erfarenhet av olika arbetssätt och leveransmodeller och med passion för agila principer
•    Mycket god ledarskapsförmåga och kommunikativ förmåga i tal och skrift
•    Goda kunskaper inom IT, affärsutveckling och digital utveckling
•    Erfarenhet av inköp, koordinering och uppföljning av externa leverantörer
•    Har du erfarenhet av SAP, Datalager eller molntransformationer är det ett plus.
 


Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Bålsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bålsta | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen