Inaktiv platsannons

CNC-operatörer i Mellansel

F... Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem och lösningar under produktnamnet Hägglunds. I Mellansel ligger huvudkontor och huvudproduktion för Hägglunds och till...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem och lösningar under produktnamnet Hägglunds. I Mellansel ligger huvudkontor och huvudproduktion för Hägglunds och till organisationen hör även en global försäljning- och serviceorganisation. Totalt jobbar cirka 600 medarbetare runt om i världen för Hägglunds. I Mellansel finns cirka 350 anställda. Hägglunds är i en tillväxtfas och vi behöver därför fler medarbetare till vårt härliga team.

Bosch Rexroth i Mellansel ingår i Boschgruppen med över 400.000 anställda. 

Hos Bosch Rexroth arbetar du i en modern, säker och ren verkstad där arbetsmiljö och säkerhet har högsta prioritet. Bosch Rexroth erbjuder sina medarbetare bra förmåner och anställningsvillkor samt goda utvecklingsmöjligheter.

Jobbeskrivning

Vi söker flera CNC-operatörer till vår bearbetning och tillverkning av Hägglunds hydrauliska motorer. Som CNC-operatör har du avgörande betydelse för kvaliteten på våra Hägglunds hydraulmotorer.

Som CNC-operatör hos oss får du jobba på en arbetsplats som präglas av gemenskap och sammanhållning. Ett exempel på det är att många kollegor samåker till och från jobbet. På arbetsplatsen står det högteknologiska och kunskap i fokus samtidigt som miljön är öppen och familjär.

Kravspecifikation

Vi söker CNC-operatörer med både längre och kortare erfarenhet. Du har kunskap och erfarenhet av bland annat ritningsläsning, ställ, bearbetning och dagligt underhåll.

Om du är nyutexaminerade CNC-operatörer med ett starkt driv och intresse av att lära dig yrket är du också välkommen att söka.

Vi ser gärna att du är intresserad av teknik och problemlösning. Dessutom är det en stor fördel om du är både noggrann och praktiskt lagd.

Ytterligare information

Frågor om jobbet kan ställas till Verkstadschef André Eriksson på 0660 871 78 eller till Verkstadschef Mikael Regnell på 0660 870 40.

Tjänsterna kommer att tillsättas fortlöpande, ansök senast 2022-06-15.

Ansök i dag och bli en del av ett kunnigt team med bra sammanhållning där alla tar hand om varandra. Välkommen till ett företag med stark framtidstro och tydliga värderingar.

För information om företaget och våra produkter, besök:

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mellansel
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mellansel | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis