Inaktiv platsannons

Hydraulikmontör i Mellansel

F... Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem och lösningar under produktnamnet Hägglunds. I Mellansel ligger huvudkontor och huvudproduktion för Hägglunds och till...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem och lösningar under produktnamnet Hägglunds. I Mellansel ligger huvudkontor och huvudproduktion för Hägglunds och till organisationen hör även en global försäljning- och serviceorganisation.

Totalt jobbar cirka 600 medarbetare runt om i världen för Hägglunds. I Mellansel finns cirka 350 anställda. Hägglunds är i en tillväxtfas och vi behöver därför fler medarbetare till vårt härliga team. Bosch Rexroth i Mellansel ingår i Boschgruppen med över 400.000 anställda. 

Hos Bosch Rexroth arbetar du i en modern, säker och ren verkstad där arbetsmiljö och säkerhet har högsta prioritet. Bosch Rexroth erbjuder sina medarbetare bra förmåner och anställningsvillkor samt goda utvecklingsmöjligheter.

Jobbeskrivning

Vi söker montörer för tillverkning av hydraulaggregat. Vår verkstad är organiserad i produktionsgrupper som självständigt ansvarar för arbetsplanering, kvalitetskontroll, förbättringsarbete, m.m. Du ingår i ett kvalificerat team med ansvar för att bygga aggregaten från början till slut.

Vi tillverkar många modeller av hydraualaggregat, med varierande prestanda och specifikation och som har montagetider på mellan en till sju dagar. Arbetet som montör är omväxlande och intressant med många olika arbetsuppgifter och stort ansvar. Arbetet innebär många interna kontakter med andra funktioner, t.ex. konstruktion, produktionsteknik och logistik.

Kravspecifikation

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning på gymnasienivå, eller motsvarande praktisk erfarenhet.

ITH-utbildning till Hydraulsystemtekniker och/eller erfarenhet av avancerad montering, t.ex. hydraulik, elektronik eller mekanik, är meriterande. Utbildningsbevis för truck samt lyft (svängkran och travers) är önskvärt men inget krav.

Ytterligare information

Kontakta Gruppchef Christer Östman, 070-247 70 39 om du har frågor om tjänsten.

Ansök så snart som möjligt, dock senast 2022-06-30.

För information om företaget och våra produkter, besök: www.hagglunds.com

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mellansel
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mellansel | Heltidsjobb (förstajobb)