Inaktiv platsannons

Kontakta HR på Bosch Rexroth Hägglunds i Mellansel

F... Vi vill gärna nå dig som är intresserad av att få kontakt med oss på Bosch Rexroth Hägglunds även om vi inte annonserar ut din drömtjänst just idag. Om du fyller i vårt enkla formulär blir du snabbt sökbar för HR...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Vi vill gärna nå dig som är intresserad av att få kontakt med oss på Bosch Rexroth Hägglunds även om vi inte annonserar ut din drömtjänst just idag. Om du fyller i vårt enkla formulär blir du snabbt sökbar för HR avdelningen som får chans att kontakta dig.

Vet du att vi på Bosch Rexroth AB i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem och service under produktvarumärket Hägglunds. Företaget har en global försäljnings- och servicebas. Kunderna finns inom bland annat återvinnings-, gruv-, socker-, plast- och oljeindustrin. Den gemensamma nämnaren är företag som efterfrågar det bästa av det bästa. Bosch Rexroth i Mellansel sysselsätter cirka 400 personer och ingår i Boschkoncernen. I Mellansel finns ett av Europas största hydrauliska laboratorier med unika möjligheter för testning, provning och validering. Allt detta i kombination med att arbeta i ett fantastiskt team av engagerade kollegor.

Jobbeskrivning

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Vi utannonserar alla lediga jobb . Hittar du inte drömjobbet just nu, får du gärna ta chansen att enkelt registrera dig genom att klicka på ”Jag är intresserad” och fylla i vårt formulär.

Trots att du registrerar din profil rekommenderar vi ändå att du regelbundet håller utkik efter lediga tjänster på vår hemsida för att inte missa jobbet du gärna vill ha: 

Ytterligare information

Om du har frågor om formuläret, företaget eller om jobbmöjligheter kan du kontakta
Peter Gimbergsson eller Petra Karlström på HR avdelningen. Båda nås via vxl-telnr 0660-87000. 

Publicerad den

22-01-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mellansel
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mellansel | Heltidsjobb (förstajobb)