Kvalitetsingenjör Produktion i Mellansel

F... Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem och service under produktvarumärket Hägglunds. Företaget har en global försäljnings- och servicebas. Kunderna finns inom...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem och service under produktvarumärket Hägglunds. Företaget har en global försäljnings- och servicebas. Kunderna finns inom bland annat återvinnings-, gruv-, socker-, plast- och oljeindustrin. Den gemensamma nämnaren är företag som efterfrågar det bästa av det bästa. Bosch Rexroth i Mellansel sysselsätter cirka 400 personer och ingår i Boschkoncernen. I Mellansel finns ett av Europas största hydrauliska laboratorier med unika möjligheter för testning, provning och validering av nya produkter. Allt detta i kombination med att arbeta i ett fantastiskt team av engagerade kollegor.


Vi söker nu en Kvalitetsingenjör till vår Produktionsavdelning!

Jobbeskrivning

Som Kvalitetsingenjör inom vår produktionsavdelning blir du ansvarig för att driva förbättringsaktiviteter i löpande produktion med inriktning mot processtabilitet med ett stort fokus på att minska kvalitetsbristkostnader. Du blir den som analyserar avvikelser och vänder dem till möjligheter och förbättringsåtgärder som sedan genomförs tillsammans med vårt starka produktionsteam och andra berörda avdelningar.

I rollen som Kvalitetsingenjör blir du ett starkt stöd i kvalitetsfrågor till den operativa ledningsgruppen. Du bidrar med både möjligheter och metodstöd för processtabilitet och god kvalitet inom produktionen.

Implementering av globala standarder samt hantering av certifikat ingå även i rollen. Viss rapportering ingår även och du förväntas också genomföra revisioner.

Kravspecifikation

Vi tror att du har en Civilingenjörsexamen eller annan teknisk universitetsutbildning och kanske några års arbetslivserfarenhet inom ett relevant tekniskt område. Har du inte det kan detta även vara ditt första jobb efter din universitetsexamen inom relevant område. Du är analytisk och datadriven med problemlösningserfarenhet och är villig att ta ett stort ansvar för våra förbättringsaktiviteter. Du har kunskaper i kvalitetsverktyg som exempelvis Lean, VSM, 5S, 8D, 5Why. Revisorerfarenhet är ett plus.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Persoliga egenskaper

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av att arbeta tvärfunktionellt, du har lätt för att samarbeta över olika områden. Genom din goda kommunikativa förmåga lyfter du på ett övertygande sätt fram olika kvalitetsaspekter till andra.

Du trivs med att arbeta självständigt och produktionsnära mot definierade mål, du är van vid att ta egna initiativ. Du har bred erfarenhet av olika typer av kvalitetsfrågor samt mycket god analytisk förmåga och väl utvecklad problemlösningsmetodik.

En egenskap vi värdesätter högt är din vilja att ständigt förbättras och att öka din egen kompetens.

Ytterligare information

För mer information om tjänsten vänligen kontakta chef Andreas Branthsson via e-post: eller på telefon: 0660 87223.

För mer information om anställningsprocessen vänligen kontakta HR Business Partner Petra Karlström, via e-post: eller på telefon: 0660 87202.

Mer information om Hägglunds produkter och drivsystem finns på:

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 11 september 2022. Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Mellansel
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mellansel | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen