Inaktiv platsannons

Produktingenjör - Elektronik, Mätteknik & Dataanalys i Mellansel

F... Bosch Rexroth i Mellansel är huvudkontor för affärsenheten Large Hydraulic Drives. Vi utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystem och tjänster under varumärket Hägglunds. Produkterna är kända för att vara...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Rexroth i Mellansel är huvudkontor för affärsenheten Large Hydraulic Drives. Vi utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystem och tjänster under varumärket Hägglunds. Produkterna är kända för att vara pålitliga, robusta med en hög kvalitet.

Vårt hydrauliklaboratorium är nyckeln till att säkerställa att vi har en toppmodern infrastruktur tillgänglig för fullskaliga tester under produktutveckling, kundtester och vid rotorsaksutredningar.

Jobbeskrivning

Vi söker en ingenjör till vår R&D-avdelning, med kunskaper inom elektronik, mätteknik och dataanalys för att förstärka ett av våra tvärfunktionella produktteam.

Produktteamen ansvarar för hela produktlivscykeln från konceptstudier, nyutveckling, förbättring av befintliga produkter till utfasning. Kollegorna har lång erfarenhet, och ett brett perspektiv inom flera kompetensområden. I din roll bidrar du med dina kunskaper för att möjliggöra test och verifiering av komplexa mekaniska &hydrauliska system, -från planering, genomförande till utvärdering av tester.

I denna roll arbetar du i en grupp tillsammans med erfarna tekniker från andra produktteam som i samarbete med vår lab koordinator hanterar kapaciteten i vårt hydraul lab. Du utför underhålls- och kalibreringsjobb och samordnar den kontinuerliga utvecklingen av vårt hydrauliklaboratorium inom elektronik och dataanalys.

Har du bra kunskap och praktiska färdigheter inom mätteknik, elektronik samt ett intresse för att arbeta med dataanalys? Då är detta utmaningen är för dig!

Kravspecifikation
  • Utbildningsbakgrund inom mätteknik / elektronik
  • Erfarenhet av industriella tester och verifiering
  • Praktisk erfarenhet kalibrering av elektronisk utrustning, samt att sätta upp standardiserade- och icke standardiserade tester
  • Kunskap i dataanalys och lämpliga programvaror
  • Intresse för hantering av laboratoriedata
  • Öppen & kommunikativ personlighet
  • Positiv till att samarbeta i grupp
  • Gedigna kunskaper i engelska

Ytterligare information

För mer information om tjänsten vänligen kontakta chef Henrik Burström, via e-post: eller på telefon: +46 660 87161.

För mer information om anställningsprocessen vänligen kontakta HR Business Partner Peter Gimbergsson, via e-post: eller på telefon: +46 660 87007.

Mer information om Hägglunds produkter och drivsystem finns på:

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mellansel
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mellansel | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis