Linjemontör till Nybodadepån i Stockholm

... I din roll som linjemontör kommer du att ansvara för avhjälpande av akuta vagnsrelaterade fel i trafik på samtliga linjer i tunnelbanan. Arbetet innebär ett stort...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

I din roll som linjemontör kommer du att ansvara för avhjälpande av akuta vagnsrelaterade fel i trafik på samtliga linjer i tunnelbanan. Arbetet innebär ett stort personligt ansvar och det är ytterst viktigt att för denna roll inneha stor servicekänsla gentemot kunder samt resenärer, även i pressade situationer. Arbetet styrs av samtliga TLC och är helt anpassat efter den dagliga situationen, samtidig har man en tät dialog med arbetsledarna i trafikdepåerna angående aktuella fel på vagnarna.

Linjemontörerna hör organisatoriskt till Nybodadepån, men är stationerade i Liljeholmen och spenderar stor del av arbetstiden ute i trafiken. Man ingår i ett team bestående av 6 linjemontörer och arbetar alltid tillsammans med en av dessa ute i tjänst.

Tjänstens arbetstider är 6 veckors rullande 2-skift med snitt varannan helg.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har

God vagnskännedom samt erfarenhet av felsökning eller avhjälpande underhåll på samtliga vagnstyper. LU3/C20
B-körkort
En förutsättning för att klara arbetet är att du är eller blir godkänd för TRI TUB kategori 11 och Block 8, för körning på alla banor.

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vill du arbeta som linjereparatör?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV. Personligt brev behövs inte.

Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Urval och intervjuer sker löpande. Som en del av rekryteringsprocessen om du går vidare kommer du få göra en trafikmedicinskundersökning med tillhörande alkohol och drogtest samt att en bakgrundskontroll kommer ske.

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse med rekryterande chef.

Ansökan

Ansök senast: 2022-11-28
Referensnummer: C102078

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

  • MTR Tech Rekrytering

    Mail:

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen