Handläggande konstruktör sökes till Örebro i Örebro län

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du handlägga våra konstruktionsuppdrag i Örebro? Är du intresserad av att arbeta tillsammans med flera kompetenser inom Sweco för att leverera hållbara lösningar till kund? Vi söker dig som vill ta nästa steg och utvecklas tillsammans med oss.

Vi i region väst har en massa olika projekt, små som stora och inom olika områden. Vi har t.ex. gjort delprojektering för Norra Tornen i Stockholm, Casa Del Padel i Örebro och sjukhusen i både Ljungby och Västervik. En stor mängd med SUA uppdrag mot Fortifikationsverket runt om i Sverige.

På vårt kontor i Örebro får du arbeta tillsammans med ett gäng konstruktörer som i team levererar konstruktionsuppdrag till fastighetsägare, entreprenörer, kommun/region och olika prefableverantörer. Vi arbetar ofta i gränsöverskridande team tillsammans med medarbetare på andra orter och inom andra kompetensområden.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Även inom området 3D-modellering och projektering av komplicerade stålkonstruktioner är företaget föregångare och marknadsledande. 

Din framtida roll
Som handläggande konstruktör hos oss på Sweco kommer du att tillhöra en grupp som arbetar med att utforma tekniska handlingar såsom systemhandlingar, förfrågningsunderlag och bygghandlingar för olika projekt. Du kommer att jobba tillsammans med en uppdragsledare och ser till att kundens förväntningar uppfylls.  

Du kommunicerar internt och externt för att på bästa sätt bidraga till ett framgångsrikt projekt.

Dina erfarenheter
Vi söker dig med en högskole/universitetsexamen inom byggnadskonstruktion med minst 5 års arbetslivserfarenhet från branschen.

Vi ser det som meriterande om du har kunskap inom Revit, Tekla, från beräkning eller kontakter inom den aktuella marknaden.

Vem är du?
Vi tror att du är van att jobba i team, strukturerad och föredrar att organisera och prioritera ditt arbete. Vidare är du driven, kommunikativ och har god samarbetsförmåga vilket vi ser som avgörande då flera arbetsuppgifter görs i samråd med kollegor och externa aktörer.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Varför jobba hos oss?
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum 2023-02-01. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Örebro län
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ansök nu

Dela jobbannonsen