Affärsmässig och modig Uppdragsledare EL till Kristianstad

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du vara med på resan av att etablera en ny enhet utav EL-konsulter? Ja? Läs vidare!

Vi ser ett ökat behov av våra tjänster inom EL på marknaden i Kristianstad och behöver därför stärka vårt redan starka kontor med en EL-grupp. Jag söker dig, en trygg och innovativ uppdragsledare som vill vara med på resan att utveckla verksamheten.

Varför jobba hos oss?

Hos oss får du möjlighet att vara med från starten av något nytt. Du kommer ha stor möjlighet att påverka verksamhetens riktning. Hos oss får du möjlighet att glänsa med din kunskap och erfarenhet. Genom vårt digitala arbetssätt kommer du att delta i komplexa uppdrag över hela landet. Du kommer också få en roll att agera som mentor för mer juniora medarbetare inom regionen.

På Sweco är vi engagerade och tar stort ansvar för våra uppdrag. Vill du vara med och bidra med din kunskap och kompetens? Vill du vara med och leverera de bästa och mest hållbara lösningarna till kunden? Då är du varmt välkommen till oss i Kristianstad!

På Sweco erbjuder vi ett hållbart arbetsliv, en balans mellan arbete och fritid. Vi vill att din tid på Sweco blir den bästa i ditt arbetsliv.

Din framtida roll

Som uppdragsledare driver du samt ansvarar för dina egna projekt och är en god kommunikatör både internt i gruppen samt externt mot kund. I ditt uppdrag ingår givetvis även att förvalta och vårda befintliga kundrelationer, men också att jobba proaktivt för att utveckla och hitta nya samarbeten och affärsmöjligheter.

Som Uppdragsledare inom EL kommer du exempelvis arbeta med:

  • Projektering och utredning i spännande uppdrag. Våra beställare är bl.a kommuner, landsting, statliga verk, fastighetsbolag, industribolag och byggbolag med tyngdpunkten i Skåne.
  • Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom EL.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. 

Ledarskapet

”Varför jobba med mig?” Jag står inför att bygga en helt ny verksamhet och för att kunna göra det behöver jag de bästa kollegorna. Som ledare är jag involverande och ödmjuk. Jag värdesätter kollegor som är vetgiriga, drivande och som vill påverka. För mig är det viktigt att ha en lärande organisation som speglas av engagemang och affärsmannaskap.

//Gabor Csoti gruppchef El/Tele Helsingborg/Kristianstad.

Dina erfarenheter

För att passa som konsult hos oss tror vi att du har:

  • Relevant utbildning från högskola/universitet/yrkeshögskola
  • Lång erfarenhet av projektering och uppdragsledning, erfarenhet av konsultbranschen eller likvärdig kompetens från entreprenadbranschen. 
  • Du har erfarenhet av att jobba mot budget och leda projekten i mål tillsammans med dina kollegor
  • God marknadskännedom och goda relationer med beställare

Vem är du?

Du är en engagerad, nyfiken och ansvarstagande person som gärna delar med dig av din kunskap och din kompetens. Din servicenivå är hög, du är självdriven och du föredrar ett transparent och coachande ledarskap. Du är orädd och en van kommunikatör.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill bidra med din kunskap? 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

22-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Kristianstad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen