Inaktiv platsannons

Uppdragsledande byggnadskonstruktör sökes till Kristianstad

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Lockas du av möjligheten att jobba i intressanta projekt och med kunniga kollegor?

Just nu söker vi en byggnadskonstruktör med erfarenhet av uppdragsledning till vårt kontor i Kristianstad. 

Vill du vara med i vårt team och utforma framtidens hållbara miljöer? Vi vill förstärka oss med fler duktiga medarbetare som vill vara med och utveckla vår verksamhet och vara en del av ett framgångsrikt kontor, tillsammans med ett härligt gäng kollegor med mycket driv och energi.

Swecos byggkonstruktörer arbetar med projektering i såväl stora som små uppdrag. Hos oss finns en samlad kompetens inom hus- och industrikonstruktion.

Varför jobba hos oss?
Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att delta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Vi erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Vilka är vi?
På Swecokontoret i Kristianstad jobbar idag 28 teknikkonsulter varav 9 är byggnadskonstruktörer. Byggkonstruktionsgruppen i Kristianstad ingår i region syd där även Malmö, Lund, Helsingborg, Halmstad och Karlskrona ingår.

Vårt kontor präglas av en stark lagkänsla där alla hjälps åt i projekten och har roligt ihop.

Vi har stor erfarenhet och spetskompetens inom trä, betong- och stålkonstruktioner. Vi arbetar med alla skeden i projekten, allt från tidiga programhandlingar och utredningar till färdiga elementritningar.

Vi har varit med och projekterat flera av de mest intressanta byggnaderna på marknaden, allt från industriprojekt till kommersiella fastigheter och privata bostäder.

Vem är du?
Vi söker dig som jobbat några år som byggnadskonstruktör och har erfarenhet av att uppdragsleda projekt. Då arbetet innebär interna och externa kontakter ser vi gärna att du är en utåtriktad person med god samarbetsförmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi fäster stor vikt vid att du är drivande, nytänkande och gärna tar dig an och utvecklar både vår egen och beställares verksamhet.

Varför jobba med mig?
Som ledare är jag prestigelös och öppen. För mig är lagspel viktigt. Jag gillar ett klimat där man tillsammans löser uppgifterna. Tillsammans tror jag att vi kan leverera de bästa produkterna på ett hållbart sätt. Jag stöttar gärna egna initiativ som bidrar till din personliga utveckling eller till företagets utveckling. Johan Svensson Gruppchef

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kristianstad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej