Inaktiv platsannons

Superuser till Åhléns lager i Rosersberg

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 48 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Varuhuset Åhléns är en marknadsplats som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,3 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besök. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 21 oktober 2022
  • Rosersberg
Arbetsuppgifter

Nu söker vi Superuser till vårt lager i Rosersberg!

Vårt toppmoderna automatiserade robotlager i Rosersberg utanför Stockholm möjliggör snabbare, smidigare och effektivare leveranser för kunder i alla kanaler i en väl integrerad process, oavsett om det är retail, e-handel eller marknadsplats. Lagret, som sattes i drift 2022, är en av de vassaste lageranläggningarna på marknaden både gällande teknologi och fastighetsutformning.

Vi söker nu dig som vill vara med på vår spännande resa med att forma Åhléns lager och logistik för att möta framtida kundbehov!

Att arbeta som Superuser

Som WMS och WCS Superuser är du medansvarig för att ständigt förbättra funktionalitet, metoder och teknik på vårt lager. I samverkan med arbetsledningen har du som uppdrag att säkra och utbilda ny och befintlig lagerpersonal inom WMS, arbeta med förbättringar, ta fram relevanta rapporter och samarbeta med övriga inom IT centralt. Du är den naturliga länken mellan produktionen och IT. Du kommer även att arbeta operativt med att lösa akuta problem som uppstår, systemkonfigurationer/uppsättningar i WMS och WCS, ändra inställningar efter behov samt se över vad som är möjligt och inte möjligt med vår version av WMS efter förslag från produktionen. Tester innan implementering, lättare underhåll och reparationer av skrivare och övrig IT utrustning ingår också i rollen.

Du rapporterar till Chef Processer och Utveckling i denna roll.

Kvalifikationer

Vad krävs för att jobba som Superuser på Åhléns?

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre.

Till oss tar du med dig:

  • erfarenhet från att arbeta inom lager och logistik
  • god vana från att arbeta med system och IT-driven lagerverksamhet
  • goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Du har ett genuint teknikintresse och arbetar aktivt för att nå din rolls övergripande mål. Som person har du god samarbetsförmåga, är pedagogisk och kommunikativ. Du är nyfiken och tar gärna till dig och delar med dig av ny information. Du tar ansvar för ditt arbete, är noggrann och har god förmåga att hantera stress.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på sex månader. Tjänsten är på heltid och vi ser gärna att du kan börja hos ossså snart som möjligt. Du är placerad på Åhléns lager i Rosersberg.

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Rosersberg
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej