Inaktiv platsannons

Säljare till Accessoarer/Bijouterier och Märkesväskor 30 h/vecka Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 48 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Varuhuset Åhléns är en marknadsplats som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,3 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besök. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 5 oktober 2022
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Åhléns City Stockholm är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Drivs du av försäljning, service, människor och mode? Då kanske du är den Säljare vi söker till accessoarer/bijouterier och märkesväskor på Åhléns City Stockholm.

Vi erbjuder dig

Som Säljare på Åhléns är ditt uppdrag att bidra till försäljningen. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att:

  • Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
  • Säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen
  • Arbeta med merförsäljning
  • Ansvara och genomföra aktiviteter, kampanjer, in och utleveranser

Du jobbar i team och övriga roller i varuhuset kan till exempel vara Visual Merchandiser som ansvarar för varuhusets totala säljmiljö, Varuplockare och Teamleader. Du kommer att rapportera till avdelningschef för Acc/bij/ väskor och skor.

Kvalifikationer

Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

  • Arbetslivserfarenhet från försäljning/service inom detaljhandel
  • Meriterande med erfarenhet från försäljning av klockor, bijouterier, väskor och accessoarer
  • En stolthet i att ge den bästa servicen och göra kunden nöjd
  • Gärna ha ett intresse för trender, mode och våra produkter

Den här rollen kräver att du är en säljare som brinner för mötet med kunden. Du vill lära dig om produkter och delar gärna med dig av din kunskap. Att hjälpa kunder och ge dem bästa service är en självklarhet för dig. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå resultat genom samarbete. Du är flexibel och uthållig, samt trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar inom Åhléns.

Vi erbjuder nu ett vikariat på 30 h/vecka mellan 3/10-31/12-2023. Arbetstiderna kan variera mellan kl:08:00-21:00. Du jobbar på schema som sträcker sig över helger och vardag. Skicka in din ansökan så fort som möjligt, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet.

Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Publicerad den

07-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis