Inaktiv platsannons

Varuplockare till skönhet semiselektiv Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 48 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Varuhuset Åhléns är en marknadsplats som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,3 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besök. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 11 oktober 2022
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Är du snabb, ansvarsfull och tycker om ett fysiskt arbete? Då kanske du är den Varuplockare som vi söker till skönhet semiselektiv på Åhléns City Stockholm.

Vi erbjuder dig

Arbetet som Varuplockare på Åhléns innebär bl. a. att:

  • Bidra till god varuvård och välfyllda säljmiljöer i varuhuset
  • Dagligen effektivisera och utveckla arbetssätt för att nå uppsatta tidsmål
  • Skapa sig bra produktkunskaper om varorna vi handhar

Du kommer att arbeta nära och tillsammans med andra Varuplockare, Visual Merchandisers och Säljare för att ge den bästa upplevelsen till alla våra kunder – alltid. Du kommer att rapportera till avdelningschef för skönhet.

Kvalifikationer

Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

  • God kommunikativ förmåga och har lätt att skapa goda relationer
  • Trivs med ett fysiskt arbete och har ett högt tempo
  • Erfarenhet inom detaljhandel med inriktning mode

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du har en hög servicekänsla. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå resultat genom samarbete. Du är flexibel, uthållig och trivs med att arbeta i ett effektivt tempo. På ett naturligt sätt tar du egna initiativ och får saker gjorda. Du är strukturerad, ansvarstagande och noggrann i ditt arbete. Du bidrar till att vi har kul tillsammans och representerar Åhléns i allt du gör! Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar inom Åhléns.

Vi erbjuder nu en tillsvidaretjänst på 30 h/v med start 10 oktober. Anställningen inleds med en provanställning på 6 månader. Arbetstiden kan variera mellan 06:00-15:00 och ibland tillkommer helgarbete och kvällsarbete. Vi ser gärna att du kan börja hos oss omgående.

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet.

Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

Publicerad den

07-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis