Inaktiv platsannons

Ansök utan CV – Brinner du för den digitala arbetsplatsen? i Malmö, Helsingborg, Kristianstad

Om tjänsten

Digital Workplace specialist med fokus på identitet och klientmanagering. 

Just nu söker vi på Atea dig som vill jobba som it-konsult med fokus på identitet och klientmanagering inom Digital Workplace. Vi är ett företag där våra medarbetares utveckling är i fokus. Vi tror mer på dina personliga egenskaper, där inställningen till ständigt lärande och utveckling framåt är viktigast. Har du en nyfikenhet och ett driv kan vi tillsammans bygga resan från generalist till specialist, eller lösningsarkitekt du väljer.Vill du spela med det bästa laget i branschen, då är detta tjänsten för dig!  

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 

Din roll i laget

I rollen som it-konsult med fokus på klientmanagering och identitet på Atea ansvarar du för att ta fram lösningar till våra kunder inom ditt område. Du kommer vara inblandad i viktiga diskussioner hur deras lösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras utifrån kundens strategi, verksamhet och infrastruktur. Våra kunder finns både inom privata och offentliga sektorn och de är både större och mindre. Vi samarbetar och gör varandra bättre varje dag!. Ditt team består av ett härligt gäng som har en stark sammanhållning. Vi både stöttar, uppmuntrar och lär av varandra. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  

Dina arbetsuppgifter

För att du ska tycka att jobbet är roligt och givande så är Digital Workplace din hemmahamn. Du känner dig hemma inom klienthantering, Microsofts molnplattformar, Microsoft 365 och Azure. Vi värdesätter din hunger att utvecklas inom området som inte bara handlar om teknik, utan även förståelsen för affären och kundens utmaningar. Vi ser att du har en nyfikenhet och driv som smittar av sig på dina kollegor. Du har en inställning att ingenting är omöjligt, att allting kan lösas med god kommunikation och gott samarbete. Du har ett brinnande intresse för den senaste teknologin som du gärna delar med dig av till både till kunder och dina kollegor.  

För att lyckas i tjänsten som bör du ha följande kunskaper: 

  • Bred eller specialiserade kunskaper inom Microsoft plattformen 
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift. 
  • B-körkort och tillgång till egen bil 

Önskvärt  

  • Certifieringar inom Microsoft Windows server, SSM, Intune, autopilot.  

Varför Atea?

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it. 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pia Kallenberg, Rekryterande chef, via alternativt, Anna Kolvik, rekryterare, Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. 

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 

 

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö, Helsingborg, Kristianstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis