Inaktiv platsannons

Atea storsatsar på säkerhet och utökar teamet av säkerhetsexperter! i Karlskrona

Om tjänsten

Under kommande år har vi på Atea som ambition att växa med minst 50 nya konsulter inom säkerhet. Vi söker därför dig som vill bli en del av ett av landets största team av säkerhetsexperter och samtidigt ha en lokal tillhörighet i Karlskrona. Du kommer som konsult att arbeta ute hos våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Atea har framgångsrikt etablerat sig som en av de största säkerhetsleverantörer på den nordiska marknaden och vi ser att allt fler av våra kunder under sin digitaliseringsresa önskar stöd och rådgivning om säkerhet. Du kommer att tillhöra lokalkontoret men bli en del av det regionala teamet inom kompetensområdet säkerhet och kommer att ha kollegor om i Sverige där ni kan dra nytta av och hjälpa varandra.

I rollen som säkerhetsexpert arbetar du praktiskt och teoretiskt med taktiska frågor. Merparten av din tid kommer du att arbeta mot våra kunder inom offentlig och privat verksamhet. Du kommer att vara delaktig som rådgivare kring säkerhetslösningar och kan bli involverad i allt från säljstöd, analys, design  och implementation. Resor förekommer i tjänsten. Hos oss erbjuds en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor.  

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för it-säkerhet Du har dokumenterad erfarenhet inom säkerhetsområdet och är beredd att leverera säkerhetskompetens och förändring hos kund. Du har god förståelse för hur it-säkerhet skapas och upprätthålls. Att tala inför grupper och hålla mindre utbildningar och presentationer känner du dig trygg med. 

För att lyckas i tjänsten som säkerhetsexpert behöver du ha följande kompetens:
•    Minst tre års erfarenhet av arbete inom it-säkerhet
•    Behärska svenska och engelska
•    Inneha B-körkort, och tillgång till egen bil

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Elmqvist Olsson, konsultchef, via caroline.elmqvist-olsson@atea.se alternativt 0455 - 31 40 57. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

#LI-HYBRID

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlskrona
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Karlskrona | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis