Inaktiv platsannons

Bli en del av gemenskapen och fortsätt din utveckling inom IT hos oss! i Karlskrona

Om tjänsten

Trivs du med att vara i teknikens framkant och vill ha möjligheten att utvecklas både i din yrkesroll och som människa? Just nu söker vi på Atea Karlskrona dig som vill jobba och utvecklas i en konsultroll. Som konsult hos oss har du en unik möjlighet att få inblick i många olika verksamheter genom spännande uppdrag med varierad längd, omfattning och komplexitet. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra vår fantastiska konsultgruppering i Karlskrona med engagerade medarbetare inom olika expertområden. Vi har idag ett stort antal kundförfrågningar och vi behöver stärka upp inom flera områden. Arbetsuppgifterna varierar stort med t.ex. driftsuppdrag, migreringar och implementationer av nya lösningar för både offentliga och privata kunder. Det innebär att komplexitet och inriktning kommer att se olika ut beroende på din profil och din kompetens. 

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas och för att du ska trivas hos oss. Just nu söker vi dig som tar initiativ och kan fatta snabba beslut, du sätter igång aktiviteter och du vill uppnå resultat. Du är lyhörd och kommunikativ med god samarbetsförmåga och du har förmågan att planera och organisera för att nå uppsatta mål. Du har en tydlig ambition i att vilja utvecklas inom ditt professionella område. 

För att lyckas hos oss tror vi att du behöver två till tre års erfarenhet från informationsteknologi, du behärskar svenska och engelska i ord och i skrift. Har du tidigare konsulterfarenhet så är det meriterande.

Just nu söker vi dig med kompetens och erfarenhet inom:
•    Nätverk och kommunikation
•    Brandväggar och fysisk säkerhet
•    Klienthantering och managering
•    Serveradministration inom Windows eller Linux
•    Applikationsvirtualisering
•    Virtuallisering
•    Lagringslösningar

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Elmqvist Olsson, konsultchef, via caroline.elmqvist-olsson@atea.se alternativt 0455 - 31 40 57. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

#LI-HYBRID

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlskrona
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Karlskrona | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis