Applikations ingenjör” med inriktning mot ”Innovativa lösningar inom elektrifiering av hydraulik och automation” i Stockholm

F... Bosch Rexroth. The Drive & Control... Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Rexroth. The Drive & Control Company

Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg och säker helhetsleverantör. Vår ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda våra kunder det allra bästa. I Norden arbetar cirka 650 medarbetare med utveckling, produktion och försäljning. 

Jobbeskrivning

Vi förstärker vår Teknikavdelning i Stockholm. Har du ingenjörsbakgrund och vill arbeta med innovativa lösningar inom området Elektrifieringen av hydraulik och Automation, då kan du få vara med på en häftig resa !!.

Du kommer ingå i vår teknikgrupp där vi tar fram energieffektiva innovativa lösningar till svensk industri. Lösningarna baserade på egen nyutvecklade teknik innehållande nya smarta uppkopplade funktioner. I rollen ingår även fördjupning och ansvar inom något av våra teknikområden som produkt specialist.

Teknikgruppen har alltid kunden i fokus med samarbeten internt och från våra egna produktions- och utvecklingsenheter i Europa.

Kravspecifikation

Erfarenhet inom något av områden som Maskinteknik, EL-Automation eller Styr&Reglerteknik. Vi tror att du med en utbildning som Civilingenjör eller motsvarande erfarenheter/kunskap passar.

Rexroth har även utmärkta internutbildningar som komplement till din erfarenhet och det förekommer både svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Eget driv och engagemang är viktigt för att utvecklas tillsammans med härliga kolleger i en attraktiv arbetsmiljö. Att vara lösningsorienterad och strategiskt driver vår verksamhet framåt. Och naturligtvis att på ett positivt och lyhört sätt bemöta kunder.

Tjänsten kräver B-körkort. Det förekommer resor i tjänsten vid kundbesök och projektmöten.

Ytterligare information

Placeringsort Teknikavdelningen Stockholm / Liljeholmen, med möjlighet att arbeta hemma några dagar veckan.

Känner du för utmaningen och vill veta mer, kontakta Lars Andrén, Teknikchef 08-7279296.Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Åsa Widelund 08-7279143.

Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt dock senast den 23/10 - 2022. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas omgående.

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen