Inaktiv platsannons

Underhållstekniker i Mellansel

F... Välkommen till ett världsledande företag och en spännande roll där du får bidra till utvecklingen av viktiga delar i vår verksamhet! Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystem...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Välkommen till ett världsledande företag och en spännande roll där du får bidra till utvecklingen av viktiga delar i vår verksamhet!

Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystem och tjänster under produktvarumärket Hägglunds. Produkterna är kända för att vara tillförlitliga, starka och för att hålla enastående kvalitet.

Bosch Rexroth i Mellansel har cirka 400 anställda och ingår i Bosch-gruppen. Just nu söker vi en Underhållstekniker till Underhållsavdelningen.

Jobbeskrivning

Som Underhållstekniker hos Bosch Rexroth i Mellansel har du en kvalificerad och självständig tjänst. Du ingår i ett erfaret team av tekniker och har ansvar för både akut och förebyggande underhåll av vår produktionsutrustning som till stor del består av maskiner för skärande bearbetning.

Kravspecifikation

Vi söker dig som har en relevant teknisk utbildning t.ex. el och automation på gymnasie- eller högskolenivå med erfarenhet från service- eller underhållsarbete av produktionsutrustning inom verkstadsindustri.

Du som söker är en envis problemlösare med ett stort intresse för underhållsfrågor. Du fungerar bra att jobba både i grupp och självständigt och du är en initiativrik, strukturerad och stresstålig person. Kunskaper i engelska är meriterande.

Ytterligare information

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Gruppchef Underhåll Mikael Regnell, på telefon 0660-87040 eller på

Vill du söka tjänsten? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt men senast den 6 november 2022. Urval kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mellansel
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mellansel | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis