Projekteringsledare / Tekniksamordnare för Infrastrukturuppdrag till Sweco – Stockholm / Öst

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Har du erfarenhet av projekteringsledning? Vill du tillsammans med oss på Sweco medverka i intressanta projekt och bidra till att lösa våra kunders utmaningar? Ta då möjligheten att söka tjänsten som projekteringsledare hos oss!

Vi söker nu projekteringsledare i hela mälardalsregionen och hos oss kallar vi denna region ”Sthlm/Öst”. Som projekteringsledare finns det möjlighet till placering på samtliga kontor inom regionen (ex. Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Jönköping, Norrköping eller Stockholm).

Varför jobba hos oss?

Vi leder några av Sveriges största infrastrukturuppdrag!
Vi är en mix av juniora och seniora konsulter med stor kunskap inom både teknik och projektledning!
Vi älskar att arbeta i projektform!
Fokus ligger på att vi tillsammans löser våra uppgifter och uppfyller våra mål!
Det är lätt att få hjälp av andra kollegor!

Din framtida roll

Som Projekteringsledare hos oss har du:

– en nyckelroll inom projektet där du arbetar gränsöverskridande och sköter samordningen mellan kund, externa intressenter och ingående tekniska discipliner på Sweco
– ett ansvar att säkerställa att kundens och övriga intressenters mål och krav uppfylls i den produkt som ska levereras
– medverka i större komplexa multidisciplinära, infrastrukturprojekt, inom utredningar till detaljprojektering

Som konsult hos oss har du:

– ett ansvar för ditt eget arbete när det gäller affärsmässighet, kvalitet, tidshållning, leverans och resursplanering
– ett ansvar att utveckla ditt interna nätverk och dina kundrelationer

Ledarskapet

”Som ledare inspireras jag av drivkraften och nyfikenheten som finns hos våra medarbetare. Jag tror på ett coachande ledarskap som ger dig självständighet och stor möjlighet att påverka din egen vardag och utveckling hos oss. Jag söker dig som tror på styrkan i att arbeta tillsammans med andra och som ständigt söker nya utmaningar för att utvecklas”. – Sabina Persson, Gruppchef

Dina erfarenheter

Vi söker dig som:

– Har något eller några års erfarenhet som projekteringsledare/tekniksamordnare inom infrastruktur
– Har högskoleutbildning inom relevant område

Konsulterfarenhet är meriterande.

Vem är du?

I rollen som projekteringsledare/tekniksamordnare söker vi dig som vill jobba i en bred roll där du har fokus på att samordna olika teknikområden för att hitta den bästa helhetslösningen.

För att lyckas i rollen projekteringsledare/tekniksamordnare är du drivande och har en god förmåga på att kommunicera. Du har en hög servicenivå såväl internt som externt mot kund samt kan agera affärsmässigt och driva mot tidplan och budget.

Det är viktigt att du är lyhörd, lösningsorienterad och flexibel samtidigt som du har förmåga att vägleda och prioritera när det behövs.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, att naturligt engagera sig i kundens verksamhet och bidra för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Att du delar med dig av din expertis och dina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Ansökan

Intervjuer och tillsättning av tjänsterna sker löpande och så länge annonsen ligger ute söker vi efter personer för aktuell tjänst. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till samtliga sökande.

Kontakt

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta:

Gruppchef Sabina Persson 070-877 62 73, sabina.persson@sweco.se
Gruppchef Henrik Högstedt, 070-641 44 40, henrik.hogstedt@sweco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen