Mätningsingenjör inom Entreprenadprojekt – Göteborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du vara med på Swecos resa att förankra sin position som Sveriges ledande mätningstekniska konsultföretag? Du kanske redan idag är en mätningsingenjör med några års erfarenhet av att jobba inom Entreprenadprojekt, som nu vill ta ett nytt steg i din karriär. I så fall kanske du är vår nya kollega som vill jobba i ett av alla projekt som formar staden Göteborg med omnejd!

Varför jobba hos oss?

Inom Sweco Sverige AB arbetar idag cirka 180 medarbetare med just mätningsteknik. Vi är utspridda på 20-talet kontor över hela landet. Vi samarbetar också med mätningskollegor inom Sweco internationellt. Det som definierar oss som arbetsgivare, är att vi jobbar väldigt fritt inom våra uppdrag, där Sweco ger stort förtroende utifrån din kompetens. Vi har en lång erfarenhet av att jobba med såväl interna Sweco projekt som med externa kunder inom våra 3 huvudsakliga marknadssegment:

 • Infrastruktur
 • Energi och industri
 • Bygg och fastighet

Vi är också ledande inom digitala arbetssätt och utvecklar den mätningstekniska affären i samverkan med Swecos övriga 18 000 konsulter och dess kunder inom Europa. Vi är en av de största leverantörerna på den mätningstekniska marknaden vilket skapar stora möjligheter till att snabbt implementera ny teknik och arbetssätt för att tillmötesgå våra kunders behov.

Inom Entreprenadgruppen i Göteborgsregionen behöver vi nu stärka upp med fler självgående mätare som gärna vill jobba i en konsultroll. Vi kan erbjuda spännande, komplexa uppdrag där du jobbar i omväxlande uppdrag. Inom Entreprenadgruppen är vi idag 12 medarbetare, och inom mätningsteknik i Göteborg totalt 24, men vi växer i snabb takt!

I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats för att du ska kunna hitta balansen i livet, både hemma och på jobbet. Hos oss är det också viktigt att vi har roligt tillsammans med våra kollegor!

Med vårt goda rykte i branschen och vårt samarbete mellan de mätningstekniska grupperna inom Sweco, så löser vi alltid våra kunders utmaningar och behov, oavsett komplexitet eller krav.

Din framtida roll

I din roll ingår bland annat att:

 • Vara en del i ett växande team där såväl individuell drivkraft som teamkänsla präglar ditt dagliga arbete
 • Vara en aktiv del i planering av verksamheten och detaljplanering av dina egna mättekniska uppdrag
 • Vara en konsult med affärsfokus och förståelse för kundens behov
 • Aktivt bidra till din egen och teamets fortsatta kompetensutveckling

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har:

 • Några års erfarenhet helst inom Entreprenadrelaterade mätningsuppdrag
 • En hög allmänkompetens inom geodetisk mätningsteknik
 • Meriterande om du innehar Trafikverksbehörighet typ 1 eller 2
 • Ett stort intresse för att vidareutvecklas och också vara en lagspelare som delar med dig av din kompetens och också tar ansvar för din egen utveckling

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2022-11-30 men intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till samtliga sökande.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontakt

Om du har frågor, tveka inte att ta kontakt med mig som rekryterande chef, Andreas Ekelund på – eller ring 07201790887

Varmt välkommen med din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen