Ledningssamordnare inom Vatten och VA till Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du vara en del av ett stort team med kompetenta kollegor som arbetar med ledningssamordning i en stor variation av projekt mot olika typer av kunder? Om du dessutom tycker det är viktigt att ha kul på jobbet, ha möjlighet att utvecklas och få stöttning av coachande chefer och kollegor så ska du söka denna tjänst hos oss på Sweco!

Varför jobba hos oss?
Inom sektion Ledningsteknik i Stockholm är vi ca 40 medarbetare inom VA-projektering och ledningssamordning – här blir du en del av ett stort nätverk där vi stöttar och lär av varandra. Gruppen VA-projektering Syd och Ledningssamordning består av ett team på 10 personer med en stor bredd vad gäller erfarenhet.

Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
I din roll kommer du att samordna projekteringen av ledningar i olika typer av infrastrukturprojekt. Rollen innebär mycket kommunikation, samordning och planering. Som erfaren ledningssamordnare förväntas du även stötta våra mer juniora medarbetare, självständigt driva egna uppdrag och bidra med dina erfarenheter till sektionens utvecklingsarbete.

Ledarskapet
På Sweco är ledarskapet en central del i vår kultur, vi vågar vara personliga och ärliga! Gemenskapen är viktig för oss, alla ska få vara med och fatta beslut och känna sig sedda, hörda och bekräftade. Du kommer att få arbeta tillsammans med ledare som främjar din utveckling och låter dig växa. Vi står bakom ett kommunikativt ledarskap där du tillsammans med din ledare sätter tydliga mål och förväntningar på dina uppdrag.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som:

  • Har minst två års erfarenhet av ledningssamordning inom infrastrukturprojekt.
  • Är bekväm med att arbeta självständigt i mindre uppdrag men även tillsammans med andra teknikområden i större uppdrag.
  • Uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet.

Det är extra meriterande om du även har erfarenhet av VA-projektering och/eller projektledning.

Vem är du?
Vi tänker oss att du är kommunikativ, gillar att samarbeta med andra och är lyhörd för våra kunders behov. Du är även affärsmässig och drivs av att skapa långvariga relationer. Vi tror att du arbetar strukturerat och trivs med att jobba i en miljö där du får utrymme att ta mycket eget ansvar.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken – engagerad och ansvarstagande.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen