Handläggare Geotekniker till Nyköping

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb.

Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg- och mätningsteknik.

Varför jobba hos oss?
Just nu söker vi erfaren geotekniker till vårt kontor i Nyköping. Vi jobbar brett med geoteknik för såväl infrastruktur som byggnader och industri. Hos oss får du en stor variation av olika projekt och ansvarsdelen varierar därefter. Vi söker dig som lever för geoteknik och för våra kunder och har ambitioner att utvecklas i din roll som geotekniker.

Din framtida roll
Som geotekniker kommer du arbeta som teknikansvarig i större multidiciplinära uppdrag men även leda våra fristående uppdrag. Vi ser gärna att du vill dela med dig av dina kunskaper och fungera som mentor för våra mindre erfarna geotekniker.

Ledarskapet
”Min roll som chef är att ge dig de verktyg du behöver för att bana vägen i din utveckling. Jag tror på individens potential och att det mesta är nåbart så länge man är villig att jobba för det. Att just du kan nå oerhört långt om du själv vill.” Gruppchef Emma Backteman

Dina erfarenheter
Framför oss ser vi en utbildad civilingenjör inom samhällsbyggnad eller väg och vatten med minst 10 års erfarenhet. Det viktigaste är inte att du har 10 års erfarenhet utan att du såväl som andra ser dig som erfaren geotekniker.

Vem är du?
Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med 2022-12-31. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt
Emma Backteman, Gruppchef
emma.backteman@sweco.se

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Nyköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen