Inaktiv platsannons

DevOps-konsult i Stockholm

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Stockholm konsulter som blir glad av att höra ord som Scripting, utveckling, Devops, Linux, Kubernetes, automatisering, kundrelationer och samarbete.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi och vi arbetar alltid med den senaste tekniken för att åstadkomma de bästa lösningarna för våra kunder.

Din roll i laget

Vår passion är att utveckla våra kunder och deras miljöer kontinuerligt med utgångspunkt från bland annat DevOps-metodiken och vill vi bli ännu fler som är med och bidrar. Vi har redan många duktiga konsulter inom Devops-området på Atea idag och nu söker vi dig som vill vara med och stärka vårt team ytterligare till vår satsning i Stockholm.

Devops på Region Stockholm är på en utvecklingsresa och du kommer bli en naturlig del i utformningen av vårt arbetssätt och ha tillgång till likasinnade kollegor på andra kontor runt om i Sverige för samverkan och som bollplank.

Inom Atea har vi ett strukturerat arbetssätt för hur vi tar hand om- och utvecklar våra kunder i samverkan mellan KAM, specialistsäljare, lösningsarkitekt, konsultchef och konsulter är framgångsfaktorerna. Vi utgår från den senaste tekniken och de främsta tillverkarna i branschen och som konsult arbetar du främst på uppdrag ute hos kund, specialiserade inom något av våra kompetensområden där Open source & DevOps ofta utgör ett viktigt bidrag.

”Närmast kund vinner” är en självklarhet för oss inom regionen och vi verkar för att kan erbjuda dig ett starkt varumärke, härliga kollegor, bra förmåner, möjlighet att påverka vår affär och bygga inför framtiden.

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Då du är med på en tillväxtresa så är det viktigt att du gillar att berätta vad du gör till andra, att du delar med dig av din kompetens och vill vara med att bygga affärer.

För att trivas och vara framgångsrik tror vi att du har erfarenhet något av följande:

  • Passion för Open-source, containerslösningar och Linux
  • Är flytande i svenska och engelska - både tal och skrift
  • DevOps – Dev eller Ops, men också själva metodiken
  • Docker & Kubernetes

Du kan även känna till Linux, Cloud, automatisering, scripting, CI/CD, Git, Infrastructure as code eller säkerhet.

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har du möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Läs även gärna om våra  och våra .

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Vatn, konsultchef, via alternativt telefonnummer +46 708 814 390. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

#LI-HYBRID 

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis