Inaktiv platsannons

Projektledare till Atea i Sundsvall

Om tjänsten

”Med vårt unika lag inspirerar, utmanar och förflyttar vi våra kunder till en hållbar digital framtid”. 

För vi är ett unikt lag. På Atea i Sundsvall arbetar drygt 30 personer. Alla med unika personligheter och kompetenser. Våra olikheter är vår styrka. Men vi är inte ett lokalt företag med 30 medarbetare utan vi arbetar i nära samarbete med kollegor runt om på våra övriga 34 kontor i Sverige. 

Våra värderingar följer oss i vår vardag och vi är ett ansvarstagande Atea på många sätt.

  • Vi tar personligt ansvar
  • Vi brinner för det vi gör
  • Vi sätter laget före jaget

 

Att sätta laget före jaget är naturligt och avspeglas i vårt gemensamma belöningssystem. På Atea har vi inte några personliga bonusar utan hela Sverige jobbar mot gemensamma mål och när vi når dem, genererar bonus till alla anställda. Det medför att man delar med sig av sin kunskap och hjälpa varandra. Förutom att det ger en gemenskap som gör att det blir roligare att gå till jobbet blir det även lönsamt i plånboken. 

 

Vi vill mer!

Våra förmågor omfattar design, implementation och förvaltning av infrastrukturlösningar för såväl datacenter som den personliga arbetsplatsen. Med hjälp av våra verksamhetsutvecklare och förändringsledare skapar vi förutsättningar för att tillsammans med våra kunder bygga en digital framtid med säkerhet och hållbarhet i fokus. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart. 

 

Din roll i vårt lag?

Som projektledare driver du våra kunders projekt för att hjälpa dem på sin digitaliseringsresa. Vissa projekt bedrivs hos kund och andra från vårt kontor. Du kommer också att ha möjlighet att följa kunden på hela resan och ansvara för kundleverans och avtal även efter avslutade projekt. Möjligheten att träffa och arbeta med olika organisationer gör att du ständigt ställs inför nya utmaningar vilket vi tror att du tycker är både roligt och lärorikt. Typen av projekt kan variera från stora systembyten med tillhörande verksamhetsförflyttningar till automationsprojekt eller varför inte införande av nya datacenterlösningar. Och allt där emellan och runt omkring.

 

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas och trivas hos oss. Vi ser att du är en person som tar ansvar för dina uppdrag, strukturerar ditt arbete självständigt och driver din egen utveckling. Du är affärsmässig med god förståelse för ekonomin i en konsultorganisation. Du har ett prestigelöst sätt att se på teamleveranser där ansvar och uppgifter gärna fördelas utifrån kompetens och förmåga och inte enbart roll.

Vi tror att du har en bakgrund inom IT-infrastruktur med en god förståelse för teknik. Du har några års arbetslivserfarenhet som projektledare och är bekväm med agila arbetssätt och strukturer. Kanske är du certifierad Scrum Master eller Product Owner.

 

Ansökan och kontakt

Har du frågor om tjänsten eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Kristina Löfbom-Englund, Konsultchef, via alternativt telefonnummer 072-235 6160. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Varmt välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis