Inaktiv platsannons

Manager till Atea Managed Services i Stockholm

Om tjänsten

Atea Managed Services (AMS) hjälper Ateas kunder att frigöra resurser och öka den totala effektiviteten i deras it-organisationer. Oavsett om kunden vill outsourca delar av eller hela it-driften är vi våra kunders givna driftpartner. Det gör vi genom att leverera kostnadseffektiva drifttjänster med högsta kvalitet oavsett kundernas krav på plattform: i kundens eget datacenter, i publika molnplattformar eller i vårt eget Atea Cloud. AMS finns i 5 länder och sysselsätter mer än 1500 medarbetare. Besök oss gärna på https://www.atea.se/outsourcing/

Rollen som Manager för Hybrid Platforms och Information Management är en nyckelroll i Ateas transformation mot att bli en ännu större leverantör av Managerade tjänster. Du leder ett nordiskt team, idag 7 personer, av produktchefer verksamma inom ovan områden. Vår plan för 2024 ligger att vi ska växa med mer än 30%. Den här förändringen är en av de mest genomgripande förändringarna i Ateas historia och en viktig pusselbit i arbetet med att bli en integrerad del av våra Nordiska kunders IT-miljö. Möjligheten att påverka vårt företags strategiska inriktning på koncernnivå är stor i den här rollen och under rekryteringsprocessen kommer det ges möjlighet att prata med kollegorna ledningsgruppen om uppdraget samt också få en känsla för energin och det kollegiala samarbetet. 

I den här rollen är det viktigt att:

  • Ha erfarenhet av leveransmodellen ”as a service”, allra helst från IT branschen men även erfarenhet från andra områden kan vara meriterande
  • Ha tidigare erfarenhet av produkt-/tjänsteägande
  • Ha tidigare erfarenhet av att leda team, gärna inom marketing eller channel management
  • Ha en naturlig pondus på området, att genom sitt kunnande staka ut en strategisk riktning och lyckas påverka våra viktigaste interna intressenter i samma riktning
  • Att vara nyfiken, analytisk och driven i att dra slutsatser från vår nordiska IT marknad, vilka trender tror vi kommer spela stor roll de närmsta åren.
  • Att ha tidigare erfarenhet och intresse för att presentera ett budskap/värde ( i vårt fall gällande våra tjänster) med övertygelse, både live och virtuellt.
     

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss får du vara med och bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. Helst ser vi placering i närheten av Stockholm, Göteborg eller Malmö, men vi är flexibla med ort då det viktigaste för oss är rätt kompetens och inte geografi. 

Ansökan och kontakt

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Pierre Wittlock, SVP Offering & Sales Support, via pierre.wittlock@atea.se alternativt telefonnummer 040 31 42 26. Var vänlig och bifoga ditt CV på engelska. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Varmt välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)