Praktik i Jönköping

Om tjänsten

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som konsult? Är du en lagspelare med stort driv och vilja att utvecklas som brinner för it? Just nu har du möjlighet att söka praktik hos oss på Atea Jönköping. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Under vårterminen 2023 kommer vi att ha möjlighet att erbjuda praktik inom it, exempel på områden är datacenter, kommunikation, Microsoft 365 och it-säkerhet. Innehållet på praktiken kommer att anpassas utifrån din profil, önskemål och ambition. Då våra medarbetare arbetar som konsulter sker en stor del av arbetet ute hos våra kunder. Vi är måna om att praktiken ska vara lärorik, utvecklande och trivsam för dig.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för trivas hos oss. Vi söker dig som är framåt vilket innebär att du är aktiv, nyfiken och tar initiativ. Du vill gärna lära dig mer och tycker om att utvecklas. Din samarbetsförmåga är god och du kommer lätt överens med andra. För att vara aktuell för praktikplatsen studerar du it, där praktiken är en del av utbildningen.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Isaksson, konsultchef, via sandra.isaksson@atea.se eller Daniel Alvudd, konsultchef, via daniel.alvudd@atea.se

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen