Ansök utan CV - Konsult inom datacenter och cloud. i Malmö, Helsingborg, Kristianstad

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Region Syd dig som vill jobba som konsult inom affärsområdet Hybrid Platforms, med kompetens inom Datacenter och Cloud. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi!

Din roll i laget

I rollen som konsult kommer du att vara inblandad i diskussioner hos våra kunder kring hur deras IT-lösningar på bästa sätt kan förbättras och effektiviseras. Där du kommer att arbeta med hela processen från förstudie och analys till design, installation och drift av Datacenter- och Cloud lösningar. Du kommer att arbeta nära våra säljare, kundteam, konsulter och kundens olika IT-ansvariga. Du kommer att bli en del av ett fantastiskt team där lagarbetet är nyckelordet. Med en ledare som har många års erfarenhet av IT-branschen och som ledare. Hon beskrivs som lugn, trygg och varm som person, samt tydlig där hon ger alla rätt förutsättningar till utveckling och att lyckas i sin roll. Vi har en bred teknisk repertoar och du kommer att få jobba i projekt tillsammans med några av branschens vassaste experter som delar med sig av sin best practice genom mentorskap.

Dina arbetsuppgifter

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du har lång erfarenhet av liknande roll. Du ser dig själv som en lagspelare, där du gärna delar med dig av dina kunskaper. En person som tar ansvar för sina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer. Att samarbeta med andra har du lätt för, du är lyhörd och smidig; lyssnar, kommunicerar väl med kollegor och kunder. Kreativitet är en egenskap som du besitter och använder genom att hitta nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor, kommer med idéer, men vågar även utmana och ifrågasätter traditionella angreppssätt. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap, och är gärna en kunskapsresurs för andra.

För att lyckas i rollen bör du ha några av följande kunskaper:

  • Windows, Windows Server, Azure
  • AD/ADFS , SQL
  • DNS/DHCP
  • Domänadmin Server, Powershell
  • Microsoft generellt
  • VDI
  • PRTG
  • VMware
  • Citrix
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska
Varför är Atea din nästa arbetsgivare? 

Vi spelar med det bästa spelarna i branschen – våra samarbetspartners! Dom är en del av laget och det ger oss stora konkurrensfördelar i dialog tillsammans med kunder och för vår kompetensutveckling.Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Gussing, konsultchef via alternativt Anna Kolvik, ansvarig rekryterare, Anna.kolvik-kiotseridis@atea.se Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

 

 

Publicerad den

02-12-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Malmö, Helsingborg, Kristianstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen