Inaktiv platsannons

Expert Sales med fokus på Adobe inom Software Cloud and Technical Services (SWCTS) i Stockholm

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Våra kunders investeringar i mjukvara och molntjänster är verksamhetskritiska och kräver därför service, rådgivning och support i världsklass. Just nu söker vi på Expert Sales i SWCTS dig som vill jobba med fokus på Adobe. Vi är en grupp säljare som arbetar med våra fokustillverkare i vårt team inom SWCTS som nu behöver förstärkas. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Jag heter Johan Bivstedt och är försäljningschef på Atea och mitt teams uppdrag är att stärka Ateas position inom mjukvara, molntjänster och teknisk support nationellt. Därför är jag på jakt efter just dig som vill ta en plats i vårt team och tillsammans med oss leda våra kunder i deras digitala utveckling. Hos oss kommer du få stort ansvar från start och du kommer förväntas ta egna initiativ och bidra till teamet. Mitt fokus som ledare är att coacha för din utveckling och för kunskapsdelning inom vårt team där det är fritt att bidra stort som smått, ”laget före jaget”!

Din roll i laget

Som Expert Sales tillhör du vårt team vars uppdrag är upprättande av affärsplan per tillverkare. Du kommer sedan utföra samt följa upp våra KPI:er, agera expertstöd till bland annat Softwares specialistsäljare, Software Center och vårt SMB-team samt samarbeta med våra konsultgrupperingar.

Arbetet består av många delar, vilket gör det både komplext och roligt. Du kommer utmana och vägleda våra kunder och våra specialister till nya lösningar och tjänster som hjälper våra kunder på sin digitala resa och du kommer hantera prissättning, kostnadskalkylering, juridiska frågor och upphandlingar. Du behöver trivas i en rådgivande roll och drivas av att göra affärer. Jag tror dessutom att du behöver vara lyhörd och ha stor social förmåga.

Du kommer driva affärer själv men framförallt jobbar du tillsammans med specialisten alt. AM/KAM med den enskilda affären. Det finns förväntningar om att ta fram nya tjänster/erbjudanden. Utbildning och informationsspridning är också en viktig del av arbetet. Du kommer att arbeta med kampanjer via vår marknadsavdelning.

Du kommer arbeta proaktivt för att alltid säkerställa den bästa lösningen för kunden över tid och det sker i nära samarbete med tillverkaren och våra konsulter. Du kommer inte ansvara för enskilda kunder dvs ha kundlead men det ingår också i uppdraget att bearbeta kunder. Du kommer arbeta med anbud, upphandlingar samt med avtal, prissättning, förhandling och bära en individuell budget. Du kommer äga ansvaret för totala software budgeten för tillverkaren.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya intressanta utmaningar att hantera tillsammans med dina kollegor, våra leverantörer och våra kunder.  

För att lyckas i tjänsten som specialistsäljare 

Du trivs i rollen som ”Trusted Advisor” och har därför en stor drivkraft att hela tiden lära dig nya saker för att kunna ha ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven och självständig i ditt arbete, noggrann och beredd att gräva djupt för att möta kundernas behov och krav. Professionalism kännetecknar dig i allt du gör. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Utöver det så har du förmågan att driva en process framåt och leda virtuella team för att klara en uppgift inom utsatt tid. Du har lätt att kommunicera i tal och skrift, både när det gäller svenska och engelska samt att du är van att göra presentationer och har förmågan att på ett enkelt sätt förklara erbjudandet och nyttan både ur ett affärsmässigt och ett tekniskt perspektiv.

För att lyckas i tjänsten som Expert Sales Adobe tror vi att du har följande:

  • Erfarenhet av försäljning
  • Gärna erfarenhet av Adobe eller den kreativa miljön
  • Gillar att ha många bollar i luften

Vårt erbjudande till dig 

På Atea har du möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Bivstedt, försäljningschef, via   eller på 070-584 24 29. Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat.

 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Varmt välkommen med din ansökan! 

­

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)