Inaktiv platsannons

Facility Manager till Atea Region Väst i Göteborg

Om tjänsten

Brinner du för att engagera medarbetare och skapa kundnöjdhet? Just nu söker vi på Atea en Facility Manager till Region väst, vilket innebär ansvar för våra tre kontor i Göteborg, Borås och Halmstad. Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Göteborg. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, som tar personligt ansar och sätter laget före jaget.

Din roll i laget

Rollen som Facility Manager handlar om att säkerställa kvalitet i kontorsupplevelsen för såväl anställda som externa besökare. Du ansvarar för att våra processer och rutiner fungerar och efterföljs för samtliga kontor och du kommer att ha ett helhetsansvar för receptionen i Göteborg samt skötsel av kontoret i sin helhet. Du ansvarar för all kontakt och dialog med vår husvärd och säkerställer kvalitet i deras leverans till Atea. Du kommer också att ingå i vår skyddskommittén och krisledningsgrupp och ansvara för att säkerställa att kontoren efterlever de säkerhetskrav som ställs både internt och externt.
En del i rollen är att vara med och skapa trivsel och gemenskap på våra kontor. Det innebär att du är med och driver vår trivselkommitté, Atea get together, och säkerställer att vi löpande genomför aktiviteter som exempelvis gemensamma frukostar, AWs, fikor och fångar upp centrala initiativ kopplat till trivsel. I arbetsuppgifterna ingår också att projektleda genomförandet av interna events och konferenser där så krävs. 

I rollen ingår chefsansvar för en medarbetare i receptionen i Göteborg samt att du ansvarar för dialogen och säkerställer kvaliteten hos den leverantör som levererar stöttande kontors- och receptionstjänster. Du kommer ha många kontaktytor internt och ha ett nära samarbete med Faciliyt Manager i Stockholm samt med vår regionala Marknadsprojektledare.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande

Du har en servicekänsla som är i landslagsklass. Du har en mycket god kommunikationsförmåga, driver ditt eget arbete framåt självständigt och tar dig an åtaganden med stort ansvar. Vidare är du orädd, strukturerad och ordningsam och du lämnar inte något ogjort. Du måste kunna hantera flera uppgifter samtidigt och kan prioritera och fatta beslut. För att trivas tror vi att du kan hantera en stressig miljö och situationer som innebär att du måste kunna ändra tidigare prioriteringar. 
Vidare är du en utåtriktad lagspelare och din erfarenhet och kunskap har gjort dig till en trygg och stabil person som inte räds för att ta egna beslut och driva processer framåt.

Kvalifikationer

•    Några års erfarenhet av liknande roll 
•    Tidigare erfarenhet av service 
•    Vana av administrativa uppgifter 
•    Skicklig kommunikatör 
•    Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
•    Eftergymnasial utbildning, gärna inom service eller likvärdigt

Meriterande 

•    Tidigare erfarenhet av att leda

Kontakta oss
Vi är ett lag och vi brinner för det vi gör. Vill du bli en del av oss på Atea och hjälpa oss att fortsätta utveckla våra fina kontor, då ser vi fram emot att träffa dig! 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Filippa Bredwad, Talent Acquisition Partner, via filippa.a.bredwad@atea.se 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.
Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Vänta inte med din ansökan, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sistan ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!  

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (förstajobb)