Functional Application Lead Supply Chain & Logistics på Coop Sverige i Solna

Om tjänsten

Functional Application Lead Supply Chain & Logistics på Coop Sverige

Vi vet att kraften i moderna IT-lösningar och förmågan att arbeta datadrivet kommer att vara nyckeln till framgång för vår affär och vår framtid. Coop Sverige har kommit långt genom de system och dedikerade medarbetare som lagt grunden för vår fortsatta utveckling som ett av Sveriges ledande och grönaste varumärken.
Vi stärker nu vårt team inom IT Logistik & Supply Chain. Vi söker dig som har både potentialen och erfarenheten i ditt kunnande inom relevanta systemlösningar (företrädelsevis SAP) för att utveckla och förvalta affärskritiska verksamhetsprocesser.
Som Functional Application Lead är du en viktig del i att förvalta och utveckla hållbara IT-lösningar, vara verksamhetens spegling i driftsfrågor och vara en del i arbete och beslutsprocess för utveckling och lösningar.
Vi är i implementationsfasen av en verksamhetsomspännande transformation och ska nu forma förvaltningen för vårt verksamhetsstöd där vårt helautomatiserade nya Centrallager i Eskilstuna blir navet för stora delar av vårt varuflöde. Vår yttersta uppgift är att säkerställa att våra kunder i Coops 800 butiker alltid erbjuds efterfrågade och kvalitativa varor.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen