Inaktiv platsannons

B-ansvarig Mejeri - Stora Coop Sisjön i Askim

Om tjänsten

Har du ett brinnande intresse för mat och tycker om att leda och motivera andra? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker dig som är en driven och positiv person som brinner för mötet med våra kunder och har ett stort intresse för mat, service och försäljning. Vi vill att du, tillsammans med dina kollegor, skapar en levande avdelning i toppklass och tar avdelningen till nästa nivå.

Vi vill att du som söker har kompetens och erfarenhet av att driva en framgångsrik butiksavdelning. I din roll som avdelningsansvarig ska du kunna erbjuda våra kunder en snygg och inbjudande mejeriavdelning alla dagar i veckan. Du kommer ingå i färskvarugruppen där ni dagligen arbetar tillsammans för att skapa merförsäljning och inspirerar kunden till köpglädje genom en välplanerad avdelning med högt säljtryck.

I din roll ansvarar du tillsammans med A-ansvarige för uppföljning av försäljning mot budget, arbetar aktivt med att minska fysisk förstörelse och svinn samt ser till att avdelningen har tydliga rutiner och riktlinjer. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och är bekväm med att hantera stressiga situationer.

Vi värdesätter att du är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet och att du är kreativ, modig och initiativtagande. Vi vill att du har lätt för att kommunicera, är tydlig i ditt ledarskap och har förmågan att delegera och analysera.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/vecka. Tjänsten innefattar främst arbete på dagtid men även kvällar och helger förekommer. Viktigt är att du har transportmöjligheter som gör att du kan ta dig till butiken till 06:00 på morgonen. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Publicerad den

18-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Askim
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Askim | Detaljhandel | Deltidsjobb