Verkmästare i Borlänge

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 30 november 2022
  • Borlänge
Arbetsuppgifter

Har du intresse inom det tekniska och trivs med organisering och planering? Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Nu behöver vi bli fler och söker en verkmästare till vår anläggning i Borlänge, i jobbet ingår även ansvar för våra verkstäder i Mora och Kungsgården. Är du redo att göra skillnad?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som verkmästare kommer du att planera, leda och fördela arbetet för våra mekaniker och vara behjälplig i deras arbete samt vara ansiktet utåt för våra kunder. I rollen kommer du att jobba i tätt samarbete med platschef, mekanikerna samt säljarna för reservdelar respektive maskiner/redskap. I arbetet ingår även administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

  • En mekanikerutbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon eller likvärdig verksamhet

  • Erfarenhet av personalledning är meriterande

  • God datorvana

  • Körkort, lägst B

Vi ser gärna att du också har erfarenhet av liknande befattningar och är van att hantera kundkontakter. Meriterande är övergripande kunskaper inom jordbruks-, entreprenad- och/eller fordonsbranschen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt för oss att du är affärsmässig, har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift samt har en god administrativ förmåga. Du är prestigelös, initiativrik och trivs med att ta ansvar och att själv fatta beslut. Du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och har en god känsla för service och samarbete med såväl kollegor, medarbetare som kunder.

Lantmännens värderingar

Öppenhet, Helhetssyn och Handlingskraft guidar oss i vårt dagliga arbete.

Tillsammans tar vi ansvar och agerar enligt våra värderingar. De är grundläggande och fungerar som en inre kompass. De vägleder oss i vårt dagliga arbete och hjälper oss att ta ställning och påverka våra handlingar. Vår konsensus om hur vi agerar och beter oss gentemot varandra, våra kunder, ägare och leverantörer. De skapar förutsättningar för att nå våra mål och uppnå lönsamhet.

Genom att ha ett öppet klimat baserat på förtroende, transparens och kommunikation, ta initiativ och agera proaktivt samt se allt som en del av en större helhet kan vi fortsätta vara ett attraktivt, lönsamt och framgångsrikt företag.

Vad vi erbjuder dig

Vi vill att du ska utvecklas och växa hos oss. Därför erbjuder vi dig både interna och externa utbildningar – så att du alltid har kunskap om den senaste tekniken. Som en del av Lantmännen-koncernen får du ännu fler utvecklingsmöjligheter i olika riktningar. Det här kan, med andra ord, vara starten på en spännande framtid hos oss.

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner, bl a ett generöst friskvårdsbidrag och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Dalarna/Gävleborg. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 2022-11-30. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

I rekryteringsprocessens senare steg ingår tester, referenstagning samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut, där all information inhämtas och efterfrågas från öppna källor som är tillgängliga för allmänheten.

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Lars Andersson, Platschef, på 010-5562613 alt .

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Amazing colleagues

  • Business in mind & people at heart

  • A unique business range

  • Heading for the future

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Borlänge
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borlänge | Lantbruk | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen