Inaktiv platsannons

Planerare i Malmö

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

 • Ansök senast: 20 november 2022
 • Malmö
Arbetsuppgifter

Är du organiserad, analytisk och trivs med att jobba i en fartfylld miljö? Lantmännen Lantbruk söker nu inte bara en, utan tre, Planerare till sin varuflödesorganisation. Som Planerare sitter du som spindeln i nätet och har mycket kontakter både internt och externt för att säkerställa leverans till våra kunder.

Det här kommer du att göra

Arbetet är brett och innebär att man både utifrån tillgång och prognoser löpande tar fram produktions-, inköps- och försäljningsplaner, samt att säkra leveranser och optimera dessa i det dagliga för att möta våra kundkrav.

Teamet ansvarar för att tillsammans med produktion och våra transportörer säkerställa in och utleveranser enligt plan. Vi planerar även inleverans av råvara och håller kontakt med leverantörer för att säkerställa produktionens behov.

I det dagliga arbetar du med att minimera lagerhållning och transportkostnader genom att få in eller få ut rätt varor i rätt tid och kvantitet. Du planerar avropsvolymer i enlighet med vår produktions behov. Slutligen håller du kontakt med leverantörer och produktionsanläggningar vid avrop och bevakar dagliga leveranser av inkommande material i förhållande till produktions- och avtalsvolymer.

Förutom dina dagliga operativa uppgifter ser vi att du tillsammans med övriga i teamet bidrar till att kontinuerligt driva förbättringar. Framförhållningen är viktig för att minimera oförutsedda händelser. Du utmanar affären genom att bidra med genomtänkta kalkyler och analyser.

Du är placerad i Malmö och rapporterar till en Planeringschef.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

 • en eftergymnasial utbildning inom logistik/planering.
 • med fördel erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • god administrativ förmåga och erfarenhet från ett större affärssystem, med fördel M3.
 • goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du är:

 • strukturerad och driver självständigt ditt arbete framåt.
 • affärsmässig och analytisk och trivs i en roll där du får höja blicken och arbeta med förbättringar.
 • trygg och enkel att samarbeta med och stimuleras av en fartfylld arbetsmiljö.
 • lösningsorienterad och noggrann.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 20/11. Urval sker löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Johanna Leijon, Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
 • Amazing colleagues

 • Business in mind & people at heart

 • A unique business range

 • Heading for the future

Publicerad den

18-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Lantbruk | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis