Inaktiv platsannons

Frukost- och Konferensvärd sökes till Lisebergsbyn i Göteborg

Om tjänsten

Frukost- och Konferensvärd sökes till Lisebergsbyn
Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Hos oss på Lisebergsbyn får du inte bara möjligheten att skapa minnen utan du får även vara med och skapa det mest efterlängtade resmålet i Sverige! Vi erbjuder dig fantastisk omgivning i vackra naturområden och en arbetsplats som präglas av kreativitet, kvalitet, glädje och omtanke för varandra och våra gäster.

Arbetsuppgifter
Som frukost- och konferensvärd jobbar du i driften men medverkar också i planering och uppföljning av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att servera frukost till våra gäster och göra frukostupplevelsen till den bästa starten på dagen samt servera fika och lunch till våra konferensgäster.

Du kommer att ha ett mycket stort antal gästkontakter där det personliga bemötandet är avgörande. Du kommer att trivas om du gillar att lösa problem och ta egna initiativ i ett högt arbetstempo. Arbetet är stundtals fysiskt krävande och sinne för ordning är viktigt.

Exempel på arbetsuppgifter:
Uppdukning av frukostbuffé, hålla ordning i kök, matsal och konferensutrymmen, tillagning av enklare kallrätter och bakning, utbildning av säsongsanställd personal, servering och service till våra konferensgäster, beställning av varor.

Kvalifikationer
För tjänsten som frukost- och konferensvärd krävs att du som söker ska ha minst ett års dokumenterad erfarenhet av liknande arbete inom hotell- och restaurangbranschen. Vi söker dig som har datorvana, har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt kan göra dig förstådd på engelska. Det är meriterande om du kan göra dig förstådd på tyska. Körkort är ett krav.

Som person ser vi att du är ansvarsfull, självständig och lösningsorienterad. Du har ett professionellt sätt gentemot såväl gäster som kollegor och låter Lisebergs värdeord Säkerhet, Kvalitet, Kreativitet, Omtanke och Glädje vara en naturlig del i ditt arbete.

Publicerad den

18-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis