Inaktiv platsannons

Produktionsingenjör MTR Tech i Stockholm

... I rollen som produktionsingenjör har du en central roll i att påverka dina operativa kollegor genom att förverkliga förbättrings- och investeringsprojekt på...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

I rollen som produktionsingenjör har du en central roll i att påverka dina operativa kollegor genom att förverkliga förbättrings- och investeringsprojekt på komponentunderhåll och att dessa fungerar i praktiken på ett säkert och effektivt sätt.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Delaktig i planering och genomförande av implementering av underhåll på nya komponenter.
Ansvara för utformning av produktionslayout genom att titta på produktionsflöde, balansering och tidanalyser.
Utveckling och förbättring av tillverknings- och monteringsprocesser.
Granskning av teknisk dokumentation.
Teknisk support mot verksamheten.
Driva förbättringsprojekt och kontinuerligt utveckla och implementera kunskap inom nya produktionsflöden samt inom områden för LEAN, 5S eller liknande arbetsmetoder.

Tjänsten avser heltid med huvudsaklig placering Hammarbydepån, nära Blåsut tunnelbanestation, men emellanåt kommer du även arbeta i pendeltågs- och tunnelbanedepåerna. Du ingår i avdelningen Fordon och samarbetar nära med många andra kompetenta kollegor, exempelvis tekniska specialister, reparatörer, projektledare och chefer. Arbetstiderna är förlagda under dagtid och vi arbetar med förtroendetid.

Kvalifikationer

Du som söker till oss:
För att trivas i rollen har du ett stort driv av att vilja lära dig nya saker. Du kan känna dig trygg i att leda andra eftersom du kommer få ansvara för en del arbeten i projektform. Eftersom rollen innebär många kontaktytor internt och externt har du en god samarbetsförmåga. Att arbeta systematiskt gör du gärna och planerar vanligtvis ditt arbete med ett tydligt mål. Du har även en god förmåga att anpassa din kommunikation mot målgrupp.

Vidare har du:
Färdigställd kandidatexamen eller motsvarande med inriktning teknik, mekanik eller liknande.
5 års erfarenhet av liknande arbete där du har bland annat fått ansvara för att starta upp nya produktionslinor.
Arbete inom tågbranschen, är starkt meriterande.
Goda IT-kunskaper.
Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift.

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV. Inget personligt brev behövs. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Går du vidare i processen kommer vi utföra en bakgrundskontroll, har du funderingar kring detta kan du mejla mtrt.rekrytering@mtr.se. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanans och pendeltågens fordon i våra nio depåer. Vi växer också med nya och utökade uppdrag. Från december 2021 underhåller vi även Mälartågs fordon med depå i Eskilstuna.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse med rekryterande chef.

Ansökan

Ansök senast: 2022-11-24
Referensnummer: C105141

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

  • MTR Tech Rekrytering

    Mail:

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis