Inaktiv platsannons

MTRX söker Stockholms bästa servicevärd

... Vill du precis som vi leverera service som slår rekord, sätter avtryck och flyttar upplevelsen ombord på tåg till nya höjder? Vi söker nu dig som vill bli en del av det...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du precis som vi leverera service som slår rekord, sätter avtryck och flyttar upplevelsen ombord på tåg till nya höjder?

Vi söker nu dig som vill bli en del av det grymma teamet med bas i Stockholm.
Beräknad start är 30 Januari men för rätt personer är vi alltid flexibla.

I rollen som servicevärd hos oss på MTRX är det viktigt att du älskar att möta människor, leverera minnesvärd service och att du är en flexibel person. Du föredrar att ha ett jobb som är motsatsen till ett 9-17 då våra verksamhet pågår från tidig morgon till sen kväll!
Du är ett proffs på att hantera olika typer av människor och tycker det är kul när förutsättningarna för dagen plötsligt ändras.

Vi tror också att du är självgående, tar stort ansvar men också initiativ och hittar kreativa sätt att lösa problem eller förändra tillvaron för både kunder och kollegor till det bättre.

Hos oss jobbar du i team med servicevärdar och lokförare, vilket ställer krav på ett gott samarbete och vilja att skapa schyssta förutsättningar för sina kollegor. Som anställd hos oss startar du med en internutbildning som är ungefär fyra veckor lång och på heltid.

Ombord på tåget är det du som driver försäljningen i vårt café och säkerställer att det alltid är rent och snyggt. Du serverar våra plusresenärer och arbetar proaktivt med information och kundupplevelse genom synlighet. Du ansvarar också för resenärernas säkerhet tillsammans med lokföraren.

Som servicevärd arbetar du oregelbundna tider och sover ibland på annan ort.
Du har uniform.
Hälsa och välmående är viktigt då arbetet är fysiskt.
Vi är en rök-, alkohol- och drogfri arbetsplats där slumpmässiga kontroller förekommer.

Förutom härliga kollegor så får du en schysst lön och bra villkor. Du får tjänstepension, semester, friskvårdsbidrag och rabatt ombord. Dessutom kan man få extra semesterdagar om man ersätter en flygresa med tåg!

Kvalifikationer

Hos oss är alla välkomna!

Din bakgrund spelar ingen roll, det viktiga är vart du är på väg och att du har hjärtat på rätt ställe.

Du behöver dock uppfylla följande kriterier:
Inneha en slutförd gymnasieexamen eller motsvarande.
Vara minst 20 år gammal, vi ser gärna äldre sökande.

Du behöver inte ha jobbat ombord på tåg innan, vi kommer att lära dig allt som har med järnväg, service och säkerhet att göra. Rollen som servicevärd är reglerad av Transportstyrelsen och du kommer att genomgå en hälsoundersökning innan du anställs.

Läs gärna mer om vad det innebär på Transportstyrelsens hemsida och hör av dig om du har några frågor. Efter din ansökan är nästa steg att genomföra urvalstester, därefter två intervjutillfällen, referenstagning, hälsokontroll samt kontroll av belastningsregister.

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan! Vi är mycket nyfikna på dig så ansök så snart som möjligt, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum (vi tar inte emot ansökningar via mejl).

Om MTR

MTRX är ett familjärt bolag som för femte året i rad blivit utsedda till Sveriges bästa tågbolag. En av anledningarna är att vi de senaste fyra åren varit punktligast på sträckan mellan Stockholm och Göteborg. Vi har också väldigt nöjda kunder tack vare våra fantastiska kollegor. Det och mycket mer är vi otroligt stolta över.

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2022-11-20
Referensnummer: C108362

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 6

Kontakt

Kontaktpersoner

  • MTRX

    Mail:

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)